lord turbo je napisao(la):
pozdrav,vidia san astru u velikoj gorici ove godine, auto extra izgleda,unutrasnjost je stvarno prelipa,sta se masine tice neman rici ja imam isto auto i sad imam neke planove ali ovo je stvarno za svaku pohvalu tebi i deckima iz sm chipa
zanima me kako ti se auto ponasalo sa chipom prije minjanja turbine,je li bilo ikakvih problema? sta se tice onih trenutaka kad te pucalo da promines boju srica pa nisi,mislin da nijedan od ona 3 predloska nije dovoljno dobar za ovako auto samo bi ga unakazia,ovako mocno izgleda ima lipu boju,a ja kad bi je pitura bi bila samo tamno siva sa dosta perle i kristala u sebi ili isto tako crna i na nju barracuda voltec t6 ili super fast krom te felge joj stoje ka budali samar i jos sa te dvi boje bi bila bas ono ubojica na cesti...
Hvala na pohvalama prijatelju ...
A sto se tice ponasanja auta prije promjene turba, nemam se ni na sta pozaliti. 35 KS je povecanje u odnosu na fabriku i fabricka turbina to sasvim dobro podnosi. Ja sam je vozio tako cipovanu dvije godine bez ikakvih problema, a to sto joj je presudilo upravo u Gorici je sto sam prerano opalio nitro i previse je skocio pritisak i to je nacelo i sasula se u povratku kuci, a onda je poceo ovaj projekat koji smo evo priveli kraju
U svakom slucaju, ako se odlucis da cipujes auto, dodji u SM, uradice ti najboilje, pogotovu sto sad zna kako taj motor dise i u dlaku ce ti ga ustimati da radi onako kako ti zelis
badboy je napisao(la):
astra je bolid, volio bih je jos jednom vidjet u sanskom mostu
2lord, brate nekad je i hrvatski tezak u pm
Hvala i tebi druze, a ako se kad sta bude u Sanskom Mostu organizovalo, nece proci bez mene ...