Član
GTI 16V je napisao(la):
vidjela zaba da se konji kuju pa i ona digla nogu :lol: :lol:
ove je zadnje sto se radi na autu,a on ni felge nije stavio vec neonke :icon_mad:
GTI 16V je napisao(la):
GTI 16V je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):
ma to kad navece otkljucava auto i ispadnu mu kljucevi, on upali i lahko ih nadje. ne mora mobitelom svijetliti :lol:
SoundLunatic je napisao(la):jesu li ovo one bijele neonke sto se postavljaju u prostorije i garazu?? ma to je on stavio da kad ga natjera na kanal da tunira da mu osvjetljava, vjerovatno lik cesto navecer pod autom pa nek se vidi... pametan..
GTI 16V je napisao(la):emir_89 je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):
ma to kad navece otkljucava auto i ispadnu mu kljucevi, on upali i lahko ih nadje. ne mora mobitelom svijetliti :lol:
:lol::lol::lol:
Inace ova Vectra je iz Sarajeva,cesto je mozete vidjeti u Hrasnom. Momak moje drugarice vozi ovu Vectru,za njih su ponos ove neonke :lol::lol:. Kao da Skyline-a vozi pa mu stavili neonke
.nOKe je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):emir_89 je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):
:lol::lol::lol:
Inace ova Vectra je iz Sarajeva,cesto je mozete vidjeti u Hrasnom. Momak moje drugarice vozi ovu Vectru,za njih su ponos ove neonke :lol::lol:. Kao da Skyline-a vozi pa mu stavili neonke
vozio
opalio je neku noc kod masinske
RCat je napisao(la):
Zerr je napisao(la):evo ja sliko neki dan pa morel mi iko objasnit sto je ovaj retrovizor vako postavljen nije valjda radi zmigavca
ersan_sa je napisao(la):