Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
eeej fele evo bas sada printam text,mene zanima kako da prikopcam angel-eye tj.nasta da ih prikljucim da rade,mislim da je ovaj projekat jako moguce izvesti a nije skup,sta vi mislite o tome?
Ma sve se moze kad se hoce, ma trebas samo fino da nareckas ove plastike da bi se svjetlost prelamala i tako svijetlio citav krug, u tome ti je najveci fazon.
a mene najvise zanima moze li mi ko odgovoriti kako svijetle te "oci",tj na sta se spajaju...?I zanima me jos posto se spominje samo CRX moze li to i na druge aute,tj koliki je promijer kruga,kako ga izmjeriti?
Ma skontat cemo nesta, moze na svako auto, a za liniju preko auta sam ti se zvao preko komsije, i rekao mu je kako kome da radi, i da ima na skenderiji da kupis tu naljepnicu i sam je naljepis, tako je i Grizelj radio.
Oooooo hoce li to neke cize pasti????
Ja sam jednom lijepio cize i za to sam koristio samolkjepljivu tapetu,jeftino ali ipak kvalitetno ako se potrudis da zaljepis kako treba.