Franki je napisao(la):Svaka cast super ovo radis
A i potpis ti je.... :lol::lol:
enesss je napisao(la):a u pm..... felge su bolesne :icon_eek::icon_eek:
a tvoj rad , sto da uvijek ponavljam , znas ti to !!
tvrdoglavi je napisao(la):nadjes kakvu puniju felgu i odneses Puki-u da ti napravi ogledalo za brijanja svaka cast
mokeBass je napisao(la):krije puki tajnu poliranja, kao sto se krije formula za atomsku:lol::lol: moramo ga zavezati i patiti, uzmemo neke njegove ispolirane i lagano prelazimo papirom 80, ako nece da kaze pocnemo sa papirom 40, ma popustio bi on... ili mozda nebi
pukim48 je napisao(la):mokeBass je napisao(la):krije puki tajnu poliranja, kao sto se krije formula za atomsku:lol::lol: moramo ga zavezati i patiti, uzmemo neke njegove ispolirane i lagano prelazimo papirom 80, ako nece da kaze pocnemo sa papirom 40, ma popustio bi on... ili mozda nebi
ne bih popustio, sta god da im uradite ja bih opet na kraju vratio moje felgice u zivot :lol:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xos2MnVxe-c[/video]
7OZ je napisao(la):Svaka ti dala :icon_eek:
nedim98 je napisao(la):Svaka ti cast !
Limpi je napisao(la):tek sada "pravo" cijenim ovo sto radis... nakon sto sam uzeo fele i hajd da probam cisto za prvu pomoc, poceo polirat... a ja posla :icon_eek: :icon_eek: pogotovo tko prvi put radi, eto nas je dvoje radilo, cak i direktor(tj. shelby sa foruma) pripomogao u "trljanju"... pa nikad zavrsit, jos nam jedna zadnja ostala za svrsit... :lol:
i da ma ti si bolestan hahahah
mokeBass je napisao(la):pukim48 je napisao(la):mokeBass je napisao(la):krije puki tajnu poliranja, kao sto se krije formula za atomsku:lol::lol: moramo ga zavezati i patiti, uzmemo neke njegove ispolirane i lagano prelazimo papirom 80, ako nece da kaze pocnemo sa papirom 40, ma popustio bi on... ili mozda nebi
ne bih popustio, sta god da im uradite ja bih opet na kraju vratio moje felgice u zivot :lol:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xos2MnVxe-c[/video]
koji si ti kralj:lol::lol::lol:
ps opet odlicno odradjeno