Franki je napisao(la):Svaka cast super ovo radis
A i potpis ti je.... :lol::lol:
enesss je napisao(la):a u pm..... felge su bolesne :icon_eek::icon_eek:
a tvoj rad , sto da uvijek ponavljam , znas ti to !!![]()
tvrdoglavi je napisao(la):nadjes kakvu puniju felgu i odneses Puki-u da ti napravi ogledalo za brijanjasvaka cast
![]()
mokeBass je napisao(la):krije puki tajnu poliranja, kao sto se krije formula za atomsku:lol::lol: moramo ga zavezati i patiti, uzmemo neke njegove ispolirane i lagano prelazimo papirom 80, ako nece da kaze pocnemo sa papirom 40, ma popustio bi on... ili mozda nebi![]()
pukim48 je napisao(la):mokeBass je napisao(la):krije puki tajnu poliranja, kao sto se krije formula za atomsku:lol::lol: moramo ga zavezati i patiti, uzmemo neke njegove ispolirane i lagano prelazimo papirom 80, ako nece da kaze pocnemo sa papirom 40, ma popustio bi on... ili mozda nebi![]()
ne bih popustio, sta god da im uradite ja bih opet na kraju vratio moje felgice u zivot :lol:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xos2MnVxe-c[/video]
7OZ je napisao(la):Svaka ti dala :icon_eek:![]()
nedim98 je napisao(la):Svaka ti cast !![]()
Limpi je napisao(la):tek sada "pravo" cijenim ovo sto radis... nakon sto sam uzeo fele i hajd da probam cisto za prvu pomoc, poceo polirat... a ja posla :icon_eek: :icon_eek: pogotovo tko prvi put radi, eto nas je dvoje radilo, cak i direktor(tj. shelby sa foruma) pripomogao u "trljanju"... pa nikad zavrsit, jos nam jedna zadnja ostala za svrsit... :lol:
i da ma ti si bolestan hahahah![]()
mokeBass je napisao(la):pukim48 je napisao(la):mokeBass je napisao(la):krije puki tajnu poliranja, kao sto se krije formula za atomsku:lol::lol: moramo ga zavezati i patiti, uzmemo neke njegove ispolirane i lagano prelazimo papirom 80, ako nece da kaze pocnemo sa papirom 40, ma popustio bi on... ili mozda nebi![]()
ne bih popustio, sta god da im uradite ja bih opet na kraju vratio moje felgice u zivot :lol:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xos2MnVxe-c[/video]
koji si ti kralj:lol::lol::lol:
ps opet odlicno odradjeno