daki Legend 04.04.2013 #601 puki mozel neki broj kontak drug hoce da nesto radi pa sam mu preporucio tebe . Ako moze posalji mi na broj il me tezni jer ja tipkam sa mobitela
puki mozel neki broj kontak drug hoce da nesto radi pa sam mu preporucio tebe . Ako moze posalji mi na broj il me tezni jer ja tipkam sa mobitela
Damir i Amel Član 05.04.2013 #604 pozdrav drug imao bi ove za poliranje 4 kom, koliko bi trajalo, i koliko para ,ako moze br,tel, hvala unaprijed
pozdrav drug imao bi ove za poliranje 4 kom, koliko bi trajalo, i koliko para ,ako moze br,tel, hvala unaprijed
pukim48 Član 05.04.2013 #605 enesss je napisao(la): ki nove Kliknite za proširenje... trudim se brate, guljajem do bola...ti to najbolje znas Damir i Amel je napisao(la): pozdrav drug imao bi ove za poliranje 4 kom, koliko bi trajalo, i koliko para ,ako moze br,tel, hvala unaprijed Kliknite za proširenje... 065/850-307 nazovi pa cemo se dogovoriti
enesss je napisao(la): ki nove Kliknite za proširenje... trudim se brate, guljajem do bola...ti to najbolje znas Damir i Amel je napisao(la): pozdrav drug imao bi ove za poliranje 4 kom, koliko bi trajalo, i koliko para ,ako moze br,tel, hvala unaprijed Kliknite za proširenje... 065/850-307 nazovi pa cemo se dogovoriti