Duke_Of_Harlem Član 15.03.2010 #31 druze primi moje saucesce,, Almire nek ti je rahmet dusi :icon_sad: :icon_sad:
emi Član 15.03.2010 #40 nek mu je lahka zemlja i vjecni rahmet moje saucesce tebi i obitelji njegovoj
V Vernes_AMG Član 15.03.2010 #41 gledao na TV-u moje saucesce drug , steta , bio je mlad momak :icon_cry:
Got2b Član 15.03.2010 #44 Vernes_AMG je napisao(la): gledao na TV-u moje saucesce drug , steta , bio je mlad momak :icon_cry: Kliknite za proširenje... da bilo je u pola 8 na FTV gledo sam i ja..nisam bio primjetio danas da me je snimao camerman..kad veceras vidje:icon_eek: al et sta je tu je ...odes da zaradis za bolje sutra i desi se........:icon_sad::icon_cry:
Vernes_AMG je napisao(la): gledao na TV-u moje saucesce drug , steta , bio je mlad momak :icon_cry: Kliknite za proširenje... da bilo je u pola 8 na FTV gledo sam i ja..nisam bio primjetio danas da me je snimao camerman..kad veceras vidje:icon_eek: al et sta je tu je ...odes da zaradis za bolje sutra i desi se........:icon_sad::icon_cry: