Postoji li i jedan post Tarik da ti nama nisi spomenuo da studiras dizajn uz to sto se poseres na svaciji rad :icon_question: Jesi li ikad ikome rekao da valja nesto g. savseni dizajneru ? Jebote ja da sam Pininfarina ne bi srao po ljudima toliko. Ja crtam iz gusta, jer volim crtkati povremeno...
Jedina stvar koju ti imas da kazes i tvoj jedini argument na forumu je:
JA STUDIRAM. Znas li ti koliko ljudi studira nesto a i dalje su tabula rasa ?
Kad god te je neko pitao za pomoc samo sto ga nisi poslao u PM a ne pomogao. Kad sam te pitao da postavis neki svoj dizajn... nit` si prokomentarisao nit` postavio. Mozda ti 6 godina studiras dizajniranje tetrapaka i kesa za Mercator a ke**as o autima... otkud mi znamo.
Ja sam od tebe za sad vidio jedino Fiat Grande Punto sa medjuosovinskim razmakom od cca. 70cm i zadnjim branikom upasovanim sa IMT-a 539 (po velicini sam prepoznao) sto mi je jedini pokazatelj tvog znanja oko auto dizajna.
Zasto bi ti studirao 6 godina ? Otkud znam ,mozda i nisi neki na faxu pa da zavrsis za 5 neznam, a i ne interesuje me.
Ovo je forum o autima a ne o zivotnim dostignucima.
80% studenata studira samo kako bi moglo da prica kako studira i klosariti, obicno po 6-12 godina i da ne bi morali nista raditi, te zivjeti sa starcima do 34-te i sad ja kao trbam da ih sve postujem zbog toga jel ?! Znas li ti koliko ja takvih vidim na poslu ? Seru o ekonomiji i marketingu, diplomirali bla-bla fakultete poslije 9 godina, a jeb. kiosk neznaju voditi.