Član
Radi momak u Vitezu, za te pare usluga ne moze biti bolja heheh..CoL3 je napisao(la):a gdje si to radio,ja nemam vremena da sebi radim,niti mislim skidati stakla,na jetti se jesam zezao s tim,sada ne zelim,to ne izgleda mnogo love,jel to negdje u travniku ili ? jer mogu do zenice doci,jos bolje ako ima tamo netko ?
inace alfica prelijepa
Sutra idem u Banja Luku pa kad se vratim stavit cu slike... Ja sam prezadovoljan zato cu i zadnju sajbu zatamniti. I hvala za "kontinent"
dumpors je napisao(la):Nisi uzeo pravu traku. Kupi dvostranu traku TESSA, ima po knjizarama,mozda u OBI-ju gdje vec. siroka je oko 15mm, dodje oko 1,5 metara, zelenkaste boje, 8KM. Ja sam sa njom lijepio tablicu, NEMA SANSE da se odlijepi, mastor se polomio ziv da je skine kad mi je branik lakirao. Druga opcija je da uzmes takvu traku od 3M-a, ona je namjenski za auto dijelove,lajsne,branike itd. Kod nas se moze kupiti na metar jer je pakovanj poveliko. Isto provjereno drzi kao beton, ja sam s njom lijepio krovni spojler i jos je tu,a alfica se tjerala do 200 od tada vise puta
Ova je zute boje i kosta 6km ali da sam pljuno bolje bi drzalo :lol:
Potrazit cu jednu od te dvije, hvala ti na informaciji