_JokeR_ je napisao(la):ni ja se ne stidim sto me neki zovu "mali" ovdje sta cu sto neam auto jos ipak cu staviti sliku eto.....
edoze je napisao(la):_JokeR_ je napisao(la):ni ja se ne stidim sto me neki zovu "mali" ovdje sta cu sto neam auto jos ipak cu staviti sliku eto.....
pola clanova voza auto od roditelja
tak da nisi puno razlicit od njih,ni oni nemaju svoje auto
ja prvi
a ovdje nismo radi toga sto imamo il nemamo auto,nego zbog toga sto volimo auta![]()
edoze je napisao(la):_JokeR_ je napisao(la):ni ja se ne stidim sto me neki zovu "mali" ovdje sta cu sto neam auto jos ipak cu staviti sliku eto.....
pola clanova voza auto od roditelja
tak da nisi puno razlicit od njih,ni oni nemaju svoje auto
ja prvi
a ovdje nismo radi toga sto imamo il nemamo auto,nego zbog toga sto volimo auta![]()
Chuza je napisao(la):Znam dosta raje,a dosta raje me nezna,kad bude imao sliku neku svoju stavicu je,a sto se tice Igy-a i njegovog ulazenja u Ibizu,eh to je posebna prica,treba snimati ulazak njegov u Ibiz-u ja kad sam vidio prvi put jedva dosao sebi od smjeha
Pozz
bilosto je napisao(la):jest, jest... morat cu sutra na specijalni foto-session, pa jos da me se retusira, da se skine visak, da se zategne sta treba i tako... hihihihihiih