Član
black_devil je napisao(la):mozda nemaju lijepi slika,pa ce sutra tekk..
mozda ce sutra komentarisati vas
ja cu sacekat do sutra pa stavit haha
black_devil je napisao(la):mozda nemaju lijepi slika,pa ce sutra tekk..
bulex je napisao(la):sad ono kopaju po folderima... gdje mi je ona... s mora.... hehehehe
black_devil je napisao(la):aha,kao i ja danas isao da slikam pasata i sebe,,na ovaj lijepi stari grad..pa da imam slika par..jbg
black_devil je napisao(la):oggy kako ti care,jesi li se smirio nakon onog..nije ti auto krsh..slika ti je prava..priroda majka..
black_devil je napisao(la):ja sam mislio na jebiga a ne na jpg ta bozeee omladinee.hehe..
D_cash je napisao(la):bgm bice sve ga i svacega nego mene interesuje IGY jer te stalno vidam po gradu >D
ma, jok... ja sam ti grob... neces moci da spavas nocu... bolje da ne stavljam... hhahahaahablack_devil je napisao(la):evo ja bi bilosto volio vidjeti kako izgleda:icon_smile:..al kako kad nema slike :icon_sad:
jest, jest... morat cu sutra na specijalni foto-session, pa jos da me se retusira, da se skine visak, da se zategne sta treba i tako... hihihihihiihbulex je napisao(la):sad ono kopaju po folderima... gdje mi je ona... s mora.... hehehehe
Oggy je napisao(la):D_cash je napisao(la):bgm bice sve ga i svacega nego mene interesuje IGY jer te stalno vidam po gradu >D
Upoznao IGY-a na SR-u, da vidis ljudine, ima dva i po metra u njemu...![]()
D_cash je napisao(la):Oggy je napisao(la):D_cash je napisao(la):bgm bice sve ga i svacega nego mene interesuje IGY jer te stalno vidam po gradu >D
Upoznao IGY-a na SR-u, da vidis ljudine, ima dva i po metra u njemu...![]()
>D pa kako stane u onu ibizu![]()