BEGA je napisao(la):Obavezno bezolovni 95! Ne pise djaba 95 na poklopcu od rezervara! 98 oslobadja vecu toplotnu energiju i samim tim steti automobilu!
Fiesta_Boy je napisao(la):BEGA je napisao(la):Obavezno bezolovni 95! Ne pise djaba 95 na poklopcu od rezervara! 98 oslobadja vecu toplotnu energiju i samim tim steti automobilu!
ajd pojasni malo ovo momcino
Nema đabe ni u stare babe...BEGA je napisao(la):Fiesta_Boy je napisao(la):BEGA je napisao(la):Obavezno bezolovni 95! Ne pise djaba 95 na poklopcu od rezervara! 98 oslobadja vecu toplotnu energiju i samim tim steti automobilu!
Nisam ja to izmislio, tako mi je desetine majstora reklo. A da to moze, pisalo bi na poklopcu 95/98 a ne 95... Nista nije djaba!
BEGA je napisao(la):Fiesta_Boy je napisao(la):BEGA je napisao(la):Obavezno bezolovni 95! Ne pise djaba 95 na poklopcu od rezervara! 98 oslobadja vecu toplotnu energiju i samim tim steti automobilu!
Nisam ja to izmislio, tako mi je desetine majstora reklo. A da to moze, pisalo bi na poklopcu 95/98 a ne 95... Nista nije djaba!