Član
Davor_ je napisao(la):cetitam felletu na rezu i steta za njegov aux switch jbga kliknuo source bzze ali neka opet dobar rez
Hehehe Sta ce Fele kad ne zna da na Pioneeru da brpa :lol:
Davor_ je napisao(la):cetitam felletu na rezu i steta za njegov aux switch jbga kliknuo source bzze ali neka opet dobar rez
Schumi je napisao(la):Jel je bar dobro isprangijo
.nOKe je napisao(la):2chuza, 2 got2be, dajete glupe i pogresne izjave kao i komentare koji nisu na mjestu..
doslo je do neporazuma (tj publika je prisla tamo stolu), jer su oni "odokativno" vidjeli da su dva takmicara krenuli "tu negdje" a semafor je pokazao da je jedan imao reakciju 0.3 a drugi 0.7 (znaci 0.4 razlika) i nastala je frka
kako se namjestaju rezultati bla bla bla, uglavnom glupost..
Ma meni zena neda da im pokazem sta je DIESEL POWER hahaha pa ih pustio ali sam stao da URINIRAM pa sam kasnije ih sve otresao "ko sline ":lol::lol:MyX je napisao(la):Cestitke Davor..nadam se da se nece na tome zavrsiti,tj.puno uspjeha u daljim natjecanjima zelim. Hiljadu puta sam ti dosao do auta, a tebe nigdje...
E znaci drug samo sam onako prljavo auto parkirao, prebacio opremu i sarafaj i cjeli dan cackaj i podesavaj noge me otkidose.jbga nadam se da ce sledeci put bar zalit meet ako nista VICCIIIIII!
PS: kakav te ono hyundai u grupi sa zelenim g2 i crnim corradom pretekao danas... :lol:
hvala drug mnogo znaci a nebi toga bilo da nije ostatka teamaroki_actros je napisao(la):Cestitke Davoru...Posebno mi je drago zbog Repe, druze svaka cast...
Dino je napisao(la):Davor_ je napisao(la):cetitam felletu na rezu i steta za njegov aux switch jbga kliknuo source bzze ali neka opet dobar rez
Hehehe Sta ce Fele kad ne zna da na Pioneeru da brpa :lol: