Član
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):bilo je lijepo druzenje stekao nova prijateljstva da nije bilo toga ne znam sta bi od sebe bez IKAKVOG sadrzaja...
@sik
sta ti znas kako sam ja sredio svoje auto, sta TI znas odakle meni pare, sta te boli k**** na kraju krajeva samo ne mozes ti sa onim fabrickim sepetom bez i jedne organizacije iza sebe doc meni i solit pamet...to sabanjenje na mom auto se zove rieger tuning procitaj sa je to kad skontas da lip vrijedi ko pola tvoje trojke prestat ces govorit da je sabanjenje,,,,enciklopedija sine citaj...stvar oko para nisi i dalje shvatio kad se radi oko evenata dok ne shvatis nemoj komentarisat na tu temu molim te...
vezano za neverminda jel vama krivo sto mu roditelji nesto mogu priustit ili sta? kakva je logika kudit nesto i da su ti roditelji kupili? auto je i dalje dio tuning svijeta i takmici se nevezano za to ko je platio da se ostvari jedan plan..
eddoo tuzla ja vidim ti lud skroz bgm imas rezon napisat nekom da je glup
Dečko jesi li ti svjestan da si upravo pobio samog sebe u postovima na ovoj temi, i to u više navrata.
Pričaš o nekoj pismenosti nekome?
Izvini elokventni čovječe, pa ti ne znaš kako treba složenu rečenicu sastaviti, a kamo li da napišeš afrikate, tačku, zarez i sl..
Pričaš o sebi kao nekom 'maminom' sinu, ili šta već, a furaš svoju 5icu koja je moguće kupljena na kredit (ili nije, nije moja stvar) na GTi fazon. Da si imao TOLIKO para, kupio bi GTI-ja i završio, a ne ovdje srao drugima kako ih možeš kupiti nekim spojlerom ili slično. To su oni zaradili, a ti možeš mačku o rep priču okačiti o studiju i zaradi istovremeno (znam iz svog iskustva).
Pored toga, brukaš svoj tim, pa su se i neki fan page-ovi počeli praviti na facebooku u svrhu ismijavanja i tebe i tima (mada tu ima dosta momaka koji nisu to zaslužili).
Uprkos svemu tome, mišljenja sam da ti svojim narcisoidno-egoističnim mozgom smatraš da tebe boli neka stvar (mada bi svaki normalan insan malo mućn'o glavom i skont'o neke stvari) za svo to ismijavanje.
Za kraj par slika da mućneš glavom, i vidiš zašto 'tvoj' facebook fan page ima skoro 40 članova u ~12 sati postojanja.
NeverMind je napisao(la):Little Dragon ne vidim razlog sto ti hejt neki bacas a za te Q7 i A6 sumnjam da nisam vidio i nisam u jacem vozao i idi moli komsije da ti to posude do iduceg eventa a ja ti opet ponavljam sjednem u SVOJE i izparkiram iz SVOJE garaze i dodjem sa SVOJOM rajom iz kluba a ne ja mogu dovesti ja cu dovesti ...
Da se razumijemo, ti nemaš svoje auto, ni svoju garažu/kuću, a vjerovatno ni svoju raju (koja je moguće s tobom radi tvojih roditelja), tvoji roditelji imaju.
Čuo sam priče da si ostao raji nekoj dužan pišljivih 20 maraka za woofer, što je krajnje bijedno, a neku elitu tu glumiš. Promozgaj malo i ti, nemoj da ti Omar bude idol jer te ubacio u Venom ili šta već, za promjenu imaj neko svoje mišljenje i svoje ja.
I da, ja prema svom komšiji koji me gledao kako idem u školu sa kockastim rusačićem dok je on radio auto nikada ne bih imao takav jezik poput tebe.
Postoji jedna stvar što se zove POŠTOVANJE.
Toliko, pozdrav