MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):
@madzid ja ne znam stvarno s kim ti mislis da pricas i koga mislis da mozes vrijedjat?sama komunikacija pokazuje nivo... ono sto sam ja tebi rekao je da smo dosli s obrazom da ti uvelicamo event imas negdje ranije navedeno ko je sve bio unutra...
madzide lazima se ne moze oprat obraz a to je upravo ono sto si ti ispricao za nas event...
stalno spominjes event neki, koji event madzide 15 min db draga koji je najavljen u 4 odrzao se u 12...niko nije predstavljao nit izvlacio auto osim naseg aksama koji je pokusao dic atmosferu malo...
iz tacke 3. pa izmjeri ajde... kakve veze ima ko koga zna duze...
jos jedna stvar tackom 2 si izvrijedjao ne samo mene nego tuce ljudi
za kraj NE ja sam taj koji se ljuti kad se ono sto ja volim dovodi na nivo cerge...
znao sam kakve su nagrade i dosao sam opet, meni fkt nije do para ko god me zna ce ti to rec...meni je samo krivo sto se s tim eventi i ovaj sport dovode ni na kakav nivo...al kako je tako je, ja sam na pocetku rekao navikao sam i pomirio se s tim.. ne da mi se raspravljat to opet ponavljam over&out
@sick
jel ti krivo? neko ima skole pa radi i postenim radom zaradjuje, jel ti krivo sto je neko bolji od tebe? a SAM sam zaradio dovoljno da mogu kupit tu tvoju skulu i nasut je...btw jos i studiram, jel ti krivo i zbog toga? e moj druze a pili smo kafe zajedno i znas kakvo je moje razmisljanje ccc...
Ne da ti se sada raspravljati jel, dok sam ja to govorio jutros forsirao si neka objasnjenja, neke definicije sada ti se ne raspravlja??
E pa nece to tako moci legendo, na mene si udario, Bogami prevelik si zalogaj ovaj put uzeo!!! Na nasoj tuning aktivno djelujem kao takmicar/organizator od 2005 godine, imam iskustva u ovome koliko ti na Need For Speed-u mnoooogo Omare jakooo mnogo projekata je iza mene. Ja koliko vidim a neka me neko ispravi ako grijesim jedino Venom i Omar imaju zamjerke neke, izmisljene, nerealne i bez cinjenica niti jedan drugi klub se nije javio cak sta vise svi cu cestitali na fantasticnoj organizaciji sto nas dovodi do slijedeceg zakljucka:
Uhvatio si se bijednice mostaraca, kontas napokon ces napraviti neka prijateljstva ako se udruzite ono ko vi ludi vas je svijet i to jel?
Super meni je jako drago zelim vam dugu i uspjesnu vezu, mene u usta vise ne uzimajte! Natjerao si me jutros da se spustim na tvoj nivo, da pisem sto ne zelim brate ponavljam ti suti i radi ne laj, ne baljezgaj u prazno drugi ce prepoznati tvoj rad i trud nije tvoje da sam sebe dizes.
Kazes uvrijedio sam 12 ljudi sa svojim postom?
Ti bolan vrijedjas kompletnu bh tuning scenu pa sta mozemo tu, gledamo te i smijemo se.
Sto se to krijes iza nekoga, taj post je upucen TEBI i samo TEBI jer si ti taj koji mene pljuje od sinoc nikog drugog ovdje ne vidim da pise, ukoliko i tih ostalih 11 ima nesto protiv mene bujrum brate nikakav problem.
Ne diraj me, ne diram te al ti si ga bas duboko dirnuo!
Al djaba opet te volim takav sam cak sam ti i pjesmicu posvetio prati:
http://www.youtube.com/watch?v=zkBDG_jbVO0
Sta mi treba u zivotu mooom
Da se zakacim sa Omaroooom
Euri i popularnost
Da li je to stvarnost, stvarnost
Joooooooj obrij moj
Sta bi brate ti na mjestu mooom
Da se zateknes sa Omarooooom
Da li je sve to vulgarnost,
previse je to za javnost
jooooj, obrij moj