@madzid ja ne znam stvarno s kim ti mislis da pricas i koga mislis da mozes vrijedjat?sama komunikacija pokazuje nivo... ono sto sam ja tebi rekao je da smo dosli s obrazom da ti uvelicamo event imas negdje ranije navedeno ko je sve bio unutra...
madzide lazima se ne moze oprat obraz a to je upravo ono sto si ti ispricao za nas event...
stalno spominjes event neki, koji event madzide 15 min db draga koji je najavljen u 4 odrzao se u 12...niko nije predstavljao nit izvlacio auto osim naseg aksama koji je pokusao dic atmosferu malo...
iz tacke 3. pa izmjeri ajde... kakve veze ima ko koga zna duze...
jos jedna stvar tackom 2 si izvrijedjao ne samo mene nego tuce ljudi
za kraj NE ja sam taj koji se ljuti kad se ono sto ja volim dovodi na nivo cerge...
znao sam kakve su nagrade i dosao sam opet, meni fkt nije do para ko god me zna ce ti to rec...meni je samo krivo sto se s tim eventi i ovaj sport dovode ni na kakav nivo...al kako je tako je, ja sam na pocetku rekao navikao sam i pomirio se s tim.. ne da mi se raspravljat to opet ponavljam over&out
@sick
jel ti krivo? neko ima skole pa radi i postenim radom zaradjuje, jel ti krivo sto je neko bolji od tebe? a SAM sam zaradio dovoljno da mogu kupit tu tvoju skulu i nasut je...btw jos i studiram, jel ti krivo i zbog toga? e moj druze a pili smo kafe zajedno i znas kakvo je moje razmisljanje ccc...