Got2b je napisao(la):Ovo da je uredu i da je funkcionalno, vec davno bi Ameri razgrabili,
Imam laganu mogucnost kupovine ovoga i shipinga do mene cca 10 dana li je ovo pravi laznjak.
Ni jedan DVD 1 ili 2 Din , nije ispod $ 100-150
Ja svoj Boss sam platio prosle godine u Februaru $ 250
Ali sretno s kupovinom i da vas dobro sluzi
Got2b je napisao(la):@OggyBoy Da to i jeste problem sad veliki, sto su me preveslali i uvalili mi vakum u kutiji
Ajde nadam se da ce djecki da dobiju ono sto su i porucili , ovo ce biti staJling na okupljanjima (Nema ljutnje ):icon_twisted:
leon1p je napisao(la):Kolko ste generalno zadovolji sa tim kinezima ko je vec kupovao ?
Ja kontam onaj OEM golfov/leonov uzet ima ih po cca $250 + shipping pa mi beze ako ce mi vrisnut za mjesec
zen_3dom je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
joj vidi hakale sto se ponovio, presao sa tableta i andorid uredjaja na auto dvd
nemojte se dzaba radovati, fake 100%, u zadnje vrijeme cesta pojava na ebay, a kroz dan dva ces dobiti mail da su ti vracene parice
mariodrag je napisao(la):leon1p je napisao(la):Kolko ste generalno zadovolji sa tim kinezima ko je vec kupovao ?
Ja kontam onaj OEM golfov/leonov uzet ima ih po cca $250 + shipping pa mi beze ako ce mi vrisnut za mjesec
jel ti opce znas sta znaci OEM? :icon_biggrin: