Član
		Svaka cast Sandro i ekipa,po meni najzanimljivi oktanski dogadjaj u Mostaru ikad na kojem sam ja bio  iznenadio me broj dobrih pila moram priznati,potezanja da je ja mislim pocrnila pista ,i koka dobrih je bilo :icon_biggrin: ma extra ,jedino da nije bilo onako pakleno vruce trebali ste malo upaliti Mostarsku buru :icon_biggrin: i da se nisu pojavili Tibor i Zela to mi je pokvarilo dan :lol:
 iznenadio me broj dobrih pila moram priznati,potezanja da je ja mislim pocrnila pista ,i koka dobrih je bilo :icon_biggrin: ma extra ,jedino da nije bilo onako pakleno vruce trebali ste malo upaliti Mostarsku buru :icon_biggrin: i da se nisu pojavili Tibor i Zela to mi je pokvarilo dan :lol:  Sto se tice trka inace meni osobno za ove vase meetove treba sponzor jer imam neki urok tamo,zadnji put mi je prokuho motor i riknuo dihtung,sad me izdala pumpa goriva koja je u Neumu radila ko singerica,ali jedno mi je drago,eventualnj djeci cu moci pricati da sam se trkao protiv legende streetracea (moramo priznati) Repe i da mi cak nije puno pobjegao :lol: .Slike i snimke sto prije ali nemojte bgti dati samo link na cuveni facebok.
 Sto se tice trka inace meni osobno za ove vase meetove treba sponzor jer imam neki urok tamo,zadnji put mi je prokuho motor i riknuo dihtung,sad me izdala pumpa goriva koja je u Neumu radila ko singerica,ali jedno mi je drago,eventualnj djeci cu moci pricati da sam se trkao protiv legende streetracea (moramo priznati) Repe i da mi cak nije puno pobjegao :lol: .Slike i snimke sto prije ali nemojte bgti dati samo link na cuveni facebok.