Član
sreto je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):Ja vam samo mogu reći da će to biti najbrži auto na ovim prostorima, bez pretjerivanja. Samo u glavu tog motora složeno je preko 4000 eura. Turbo je trebao biti CompTurbo CT 376 3B ali izgleda da je naručen još veći turbo. Elektronika bi trebala biti VIPEC-ova al Hic opet nešto mozga pa to nije sigurno.
Pogon je naravno 4x4 ali stalni sa omjerom pola pola.
Koliko će konja imati nemam pojma ali Ante i Marin kažu ako ne bude išla nisko 10 da će je zapaliti na licu mjesta :lol:
Inače to su najbolji, najpedantniji i najgostoljubiviji momci u Dalmaciji
takav blokiran pogon nece izdrzati puno osim ako ne budu vozili na labudici auto a i tad ga trebas okrenut a prilikom svakog okretanja auta pogon ce najvise trpit tako da ako ne pukne na trci puce posle nje.mislim da se nemoze nista kvalitetno uraditi iz calibrinog transfer boxa jedino da se salje u inostranstvo al opet su to prevelike cifre za tako jadno odradjen prenos.pa njo pucaju kardani na 400 konja prilikom jacih startova a kamoli sta ostalo.neznam volio bi da rjjese taj pogon barem da cujem neku ideju za njega da i ja svoj ojacam al i dalje sumnjam.
Imaju oni vec raznih rjesenja zovnes vidis dogovoris se i imas ekstra pogon.....