retro je napisao(la):
A neki su se obogatili na racun SR!!!
Dragi Almire znas li da se SR moze napraviti za malo para za toliko koliko M.G. uzima za jednu reklamu na SR bez brzih auta stranih takmicara i sa trka na kojima je sveukupno bilo auta kao na ove dvije nase!!!
A dodatno osiguranje sluzi za to da se ispune bas svi uslovi predvidjeni zakonom o saobracaju na nivou BiH!
Ali otom potom pusti da vrijeme ucini svoje pa ces i ti uvidjeti sta je pravilno a sta ne a onda te ti dnevnice nece biti potrebne!!!
1. vidio sam sta si pisao do sada, prepisacu to onom "mladost ludost"
2. vidim da si pametan koliko te usi sluze, a mozak ne sluzi.
3. da te mozak sluzi kako treba, jasno bi ti bilo iz mojih postova da mi je namjera bila reci kako brojnost i brzina auta na dvije trke nije vrijedna da se pljuje po nekome ko je organizovao 7 utrka ove godine.
4. jasno bi ti bilo i da niste dozivjeli da vase trke , osim na hr sceni, neko kritikuje, kao sto je ranije spomenuo momak iz Carbona, koji je bio na vasoj trci vidio propuste i sutio, sto je za pohvaliti.
5. vi niste bili na "G" kupu, niste vijedjeli trke i uzimate za pravo da komentarisete, pa onda ne kontam sta to treba da ja cekam da bi mi vrijeme pokazalo.
retro je napisao(la):
Dragi Almire znas li da se SR moze napraviti za malo para za toliko koliko M.G. uzima za jednu reklamu na SR
Cijene reklama su razlicite, ti ne znas cijene reklama, ponovo cinis istu gresku... blebetanje bez argumenata. suzdrzi se pricanja dok ne odrastes.
Donedavni clan SRCS-a mi kaze da je SRCS dobio 15000 KM da napravi trku. Sike kaze sve su za 5000 KM uradili. Nesto nevalja tu onda, pa de mi objasni molim te ?
Dalje, posto si informisan dobro, mozes reci koliko novca daje RedBull za trku ili Avaz?
retro je napisao(la):
A dodatno osiguranje sluzi za to da se ispune bas svi uslovi predvidjeni zakonom o saobracaju na nivou BiH!
Kakvo dodatno osiguranje? Jesi ti normalan. Stani iza guma i odalji se tri metra od jarka a ja cu 180 naletiti na tebe, da vidim kako ces bit osiguran... Svako normalan zna da vozis i gledas voznje na svoju odgovornost. Mislis da ce neko iz Alarm West-a da te stiti svojim tjelom...???
retro je napisao(la):
Ali otom potom pusti da vrijeme ucini svoje pa ces i ti uvidjeti sta je pravilno a sta ne a onda te ti dnevnice nece biti potrebne!!!
Recenica ti nema smisla: kada vidim sta je pravilno onda mi nece biti potrebne dnevnice je cista glupost. Dnevnice su zakon. Pravilno je da jedni druge guramo naprijed i to sam vidio u zivotu, a ta zabranjivanja odlaska takmicara na bilo cije trke, obicno zavrse raspadom kluba...
Dragi Retro ccc, bez ikakvog pametovanja idi pomazi u organizaciji ili radi auto, jer dok slicnih lupetanja ima ja cu uvijek imati dnevnicu. :icon_smile::icon_smile::icon_smile:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA - morao sam se jos jednom nasmijati na "Eh da svi rade ovo zbog ljubavi prema ovoj disciplini a ne zbog para bilo bi nam puno boljeIcon_confused"
Ako "G" ima dva miliona tebi i ostalim ce biti lose, a ako je uzeo tri tebi ce biti jos losije, ostali ce pocrkat, ma nedaj Bože da ima 5... hahahahahahahahahahahah