Evo citam ovu temu od kako je postavljena i od kako se "zakuhalo" i razmisljam ima li smisla uopste komentarisati.
Evo ja sam vozac SR, redovan sam na jedinom BiH 402 cupu,bio sam i na trkama koje je organizovao SRCBL i SRCS i Nitro i SaMo i ako neko zeli mene omalovazavati i sve ostale vozace sa kako ga volite nazvati G kupa ili kolacic kupa moze da me povuce za neku stvar!
@Almir @CRX max respect
Almira neznam licno ali momak govori sasvim realne stvari i jako dobro je upoznat sa trenutnom situacijom na SR sceni i svaka teza koju je iznio je sasvim istinita i realna.
Emira znam licno i slazem se sa dosta njegovih misljenja!
Takodjer Repo je takodjer u pravu u dosta stvari koje je ovde naveo!
Vi iz SRCBL se dicite nekim stvarima koje su nama u kolacic kupu postale normalne,prihvatite cinjenicu da su Gerine trke u odnosu na proslu sezonu dosta uznapredovale i postigle jedan jako dobar nivo,a sve zahvaljujuci ljudima koji voze te trke i koji su se zalagali da se napravi neki napredak!
Poredjenja radi kada sam bio na predposljednjem SR koji je organizovao SRCBL bilo je jako puno takmicara,skoro 100 i za to ide veliki respect ali kako Repo kaze sve je to stvar dobrog reklamiranja i sazivanja takmicara,a i gografski polozaj BL je jako pogodan za takmicare iz CRO i sire.
Dosao sam dan prije da bi u subotu u 12 navecer dobili informaciju da trke najvjerovatnije nece biti,hajde dobro je proslo,ipak je odrzana. Staza je bila uzbrdo,kako rekose zanimljivo ce biti,cuj uzbrdo voziti SR,pa nikome se vremena nisu slagala,al nebitno. Napravili ste kompletnu zbrku oko prijava,vozaci koji su bili medju zadnjima koji su dosli su morali hodati 1km do stola da bi se prijavili,pa se onda vrati do auta i cekaj u nadi da ce se neko pojaviti da ti pregleda auto. Eh kad je sve to zavrsilo,onda kazu nemoze niko voziti ko nije kupio polisu osiguranje na standu gdje su se prijavljivali vozaci. Pa zasto to nije receno ljudima kad su prvi put dosli da se prijave,pa se onda napravila guzva dok su svi kupili osiguranje koje je kostako 7 ili 8 ili 9 KM nesjecam se vise!
To je najobicnija lopovska pljacka i ko god da je to smislio najobicniji je lopov! To je ucjena! I to je protivzakonito! Govorim ovde javno i neka se nadje uvrijedjenim ko god da je imao ista sa tim! Lopovluk!
Eh onda je proslo dobrih par sati u iscekivanju pocetka prvih kvalifikacija!
Dakle toliko izvikana rigorozna sigurnost koja se potencira na vasim trkama bila je ugrozena tako sto je Konopeku sa Corse otpala zadnja karambolka i razletila se po pisti pri brzini oko 200kmh!
U klasi 15 koju sam ja vozio nastaje sranje u polufinalu/finalu. Dok se vozila polufinalna voznja izmedju mene i golfa 1,finalista koji je vec bio poznat i koji je cekao pobjednika iz nase voznje je napustio park vozaca sto je protvino pravilima! I onda nastaje zbrka i svadja,dakle ja sam izgubio tu voznju i zavrsavam na 3 mjestu,ali sada nastaje svadja i prepirka izmedju dvojice finalista,jer po svim pravilima je ovj trebao biti diskvalifikovan!
Na kraju zavrsava tako sto su podjelili prvo mjesto i pare
smjesno i tuzno u isto vrijeme!
Pa na kraju finale najbrze klase,zakazao semafor,naljutio se Frzop i hti da napusti i na kraju ga svi zajedno molili da se vrati i odvozi ponovljenu voznju!
Zadnje klase su vozene po mraku!
Dodjela nagrada odradjena je navrat na nos,samo da se ide kuci,osvjetljena farovima nekog parkiranog vozila. Plus onaj neki bradati lik koji je sve plasirane na dodjeli redom ljubio po tri puta!
Eh eto takvim trkama se vi dicite! Nemojte me pogresno shvatiti,ja sam iznio samo lose stvari sa jedne vase trke. Dobre nisam spominja,jer nisam imao nista spomenuti sto se nije podrazumjevalo kao normalno!
Dakle iz mog ugla ta vasa trka je bila u svim aspektima gora nego prosjecna Gerina trka osim sto ste imali vise takmicara!
Sad malo vi razmislite i recite mi da grijesim???????
Neka me neko ubjedi da nisam upravu!!!!
Cekam uzviseni iz SRCBL?
Nisam dosad rekao niti jedne lose rijeci protiv vas,ali non stop forsirate kako ste vi neprikosnoveni u toj organizaciji i vucete me za jezik!
Shvatite vec jednom da ljudi ne ulazu grdne pare u auta da bi vozili 2 trke godisnje i ko moze zabraniti ljudima da voze Gerine trke sa svojim autima i hrpom love koju su ulozili u njih!
Pozdrav i respect svim vozacima!