normalno da ljudi dolaze jer ste nosioci medjunarodne licence?
licenca je zastita naziva, i nista vise, vec sam to napisao. fucka se Edi Galicu, Vici, Frzopu itd. za licencu. ljude zanima staza, uvjeti, pravila, i to da VOZE.
vasa utrka je izreklamirana na sve strane dugo prije odrzavanja.
bas me zanima sto ce biti kad Gera bude pravio utrku na dobroj stazi, kad se izreklamira isto tako dugo prije i kad bude javljeno vozacima iz obliznjih zemalja. zanima me hoce li netko odluciti da ne dodje zato jer vi "pravi, istinski, okorjeli do srzi, kvalitetni, pozrtvovani raceri" imate nesto protiv Auto Media, da ne pricam sada o tome opet.
ti isti vozaci koji vam dolaze su se naveliko bunili protiv 402SR, samo nitko pojedino nista nije smjeo.
BIH kup 2006 je zavrsio kad ste svi poletili Dasovicu. vidjelo se je onda na prvoj trci u Mostaru kako to funkcionira.
ima nas koji necemo voziti za 402SR ovakav kakav je, i odlucni smo u tome. jeidno sto cjenim i sto me zanima je slobodno voziti, ni za 10000eura nebi promjenio misljenje. kad nesto smatram nepravednim, nikad necu promjeniti misljenje.
nitko me nemoze ucjeniti ni sa cim jer ono sto mi se ne bude svidjalo, jednostavno necu voziti. naravno, pobrinut cu se da ljudi javno cuju moje misljenje i ono sto imam za reci!
opet ponavljam, ako ce se BIH 402 kup nastaviti kao 2006, podrzat cemo to, jer mnogi zele samo voziti. ali nisam siguran da je to to, nesto osjetim smrad stranaca u ovome svemu.
I molim te Edo, nista od ovoga nemoj pobrisati. ovo je jedino mjesto gdje ljudi sada mogu uci i procitati ono sto se imalo za reci. dosta je jednostrane propagande. mora se cuti i druga strana.
a samo naprijed vozaci koji su ovdje vozili ove godine, na vlastitoj stranici vas se proziva da vozite lopovsko smece niskokvalitetno (auto media utrke) i da ste drugorazredni raceri, samo nastavite poginjati glavu i sutati.
ako zelite BIH CUP po Hrvatskom pravilniku, i da vas se proziva, nakon sto i ako se napravi BIH CUP, vozite Auto Media trke zasto ste ih vozili, samo onda naprijed. ja necu promjenit misljenje i necu ustuknut ni pod kojim pritiskom. Isto ce reci i Emir sa Hondom, i jos mnogi.
vozaci i ja medju njima ce voziti sve sto im odgovara osobno, bilo to BIH CUP, Auto Media trka, ili neka privatna trka, te nevoziti sto ne odgovara. svaki pokusaj pridobijanja vozaca vrsenjem pritiska je bezcasno.
vi iz SRCBL i SRCS koliko god da pucate visoko i pravite konferencije, rekao bi s druge strane da imate malo problema unutar samih sebe.. koliko vidim u SRCS osta samo pretsjednik :icon_biggrin:
vas napustaju vlastiti ljudi i vozaci, osnuju svoj klub, neki se jednostavno povlace. pitaj malo svoje vozace koji su ostali sto iskreno misle ; - )
a ovi koji su otisli iz klubova (klubova koji svojim clanovima brane nastup na Gerinim trkama), gle, voze Gerine utrke?
jos nije kasno, pokusajte od te konferencije stvoriti nesto sto ce dati jos dobrih utrka kojim su ljudi i vozaci zadovoljni. mnogi zele sto vise prilika imati za voziti