vozio sam ove godine SaMo SR. vozio sam do sada skoro sve trke u Mostaru. svi su pricali kako su utrke u Mostaru OK, i ja kazem.
onda sam vozio Gerinu utrku u Mostaru, nedugo nakon toga. evo malo slika:
hajde neka mi sada netko objasni sta je tu tako super-NE-KVALITETNO? to sto nema hrdjave ograde kao prije? sto su dvi trake podjenjene necim osim crtom na sred staze kao do tada? semafor isto stoji gdje i uvjek, park vozaca, zaustavni prostor, pregled vozila na prijavi.
a zasto netko od jakih trkaca nije dosao? a dolaze u Banja Luku recimo (osim sto je lokacija idealna jer je uz granicu). zasto takodjer nije mnogo ljudi doslo gledati ovu utrku, koji je razlog osim vrucine toga dana? jednostavan je odgovor. stvar RAZVIKANOSTI i REKLAME
kad AMK NITRO pravi trku u Mostaru, cijeli grad zna. nepkidno me ljudi na sve strane pitaju hocu li voziti i oko toga. reklamirano je to bilo po svim mogucim forumima, i upravo po onima gdje "brzi trkaci" ulaze.
Gerine utrke koliko vidim su reklamirane na njihovoj vlastitoj stranici i ovako ovdje, u zatvorenom krugu raje koje ovo zanima.
odvozim Gerinu utrku u Mostaru. iduci tjedan gledam sebe na TV. ali gle cuda, skoro nijedan mostarac ni itko drugi nema pojma o tome da sam nesto uopce vozio tu!!!!! pomenem nekome u svom gradu da sam ponovo vozio SR tu, ljudi me gledaju cudno. "zar je bila trka opet?" "jel to bio King Of Balkan??". "kako mi nismo znali?" majko mila
kad je bila utrka u BL, Mitja (covjek zivi u Sloveniji) me je pitao hocu li ici, znao je mjesec unaprijed da ce se odrzati. kad su bile Auto Media utrke po BIH, covjek nije imao pojma o tome dok mu ja to nisam rekao.
na Gerinoj trci u Sarajevu, dajem zamjerku na usku stazu. tj. usku u odnosu na neke druge trke i lokacije. ali pristao sam voziti, i nije mi uopce bio problem voziti. i Hota je na istom mjestu vozio prije godinu dana.
o uvjetima utrke kao sto je ovaj, treba unaprijed obavjestiti vozace pa nek sami odluce dali ce to voziti ili ne.
ali treba obavjestiti vozace ikako da utrka postoji! nema problema, to cu ubuduce ja uraditi na svim stranicm forumima, obavjestit cu i telefonski najjace vozace ih HR, barem one koje poznajem. tamo gdje je dobra staza, sve ostalo je isti K. kao i kod drugih organizatora u BIH, cak i bolje. nema razloga da netko ne dodje voziti ako zeli.
ali fora je u tome, kako ce netko doci kad ne zna da utrka i postoji. i onda idu price da su to drugorazredne utrke sa sporim vozacima, kako nece i biti kad voze samo lokalni vozaci. rekoh, stvar reklame i razvikanosti.
a vi iz SRCBL i SRCS vidio sam trudite se postaviti datume svojih utrka tocno kad i Gera pravi svoje. bravo, prava konkurencija! nemam rijeci
kao i pljuvanje na te utrka na ostalim forumima i odvracanje ljudi od voznje, da bi se kasnije hvalili kako na svojim utrkama imate vise vozaca.
nema problema, kad ja objavim mjesec dana prije utrku neku u BIH na hraweb forumu, pa netko udje pljuvati i pricati svoje price, pricat cu odmah i ja svoje price i pljuvati ako treba, nije nikakav problem.
dalo bi se svasta jos pricati, ali necu ici u stvari koje me se osobno ne ticu, ja samo zelim voziti utrke u BIH, sa normalnim pravilnicima, bilo to Gerino, BIH 402 kup, ili neki samostalni organizator.
jos nesto, kad je 402SR uveo svoje sulude pravilnike 2007, svi vozaci, i oni najjaci u HR su se bunili. i to je malo reci bunili, sve sam mjesecima pratio. na kraju su mnogi (neki su se zauvjek povukli tada) spustili glavu i radili kako im se diktira, jer svatko je svjestan da mu je to jedina prilika da vozi, a svatko se pojedino boji da ga se ne diskvalificira.
sto sto mogu reci je da je DOSTA takvog odnosa, dosta je i meni da se pred svaku utrkau u BIH moram svadjati po forumima dali cu smjeti skinuti far ili ne. ljudi placaju kartu radi vozaca i auta, ne radi organizatora!!
vozaci trebaju svog predstavnika, nekoga tko ce cvrsto iznostiti stav vozaca, a ne da vozaci poginju glavu pod prijetnjom diskvalifikacije.
edo_16v je napisao(la):
HONEY je napisao(la):
evo ja sam procitao sve ali ne vidim da je tip rekao nesto uvredljivo, psovao ili tako.
Edo ako slucajno pristrano pokrivas nekoga u ovoj prici reci to odmah.
heh kako ti to samo pade na pamet, bar sa tobom cesto razgovaram na temu 402.. Apsolutno ne pokrivam nikoga. Samo sam upozorio momka da ne upotrebljava neprimjerne rijeci, momak je prohvatio kritiku i sve je ok mozete nastaviti raspravu dalje samo nemojte zaboraviti argumente i jedna i druga strana
nema problema. niti neprimjerenih rijeci.
argumenata na pretek. interesa takodjer