Matej19 Član 14.02.2015 #121 GreenDevil je napisao(la): pa kako si vozo 205, sjedio si na zadnjem sjedistu Kliknite za proširenje... 205 ima podosta prostora..iznenadio bi se polozajem za volanom
GreenDevil je napisao(la): pa kako si vozo 205, sjedio si na zadnjem sjedistu Kliknite za proširenje... 205 ima podosta prostora..iznenadio bi se polozajem za volanom
GreenDevil Član 14.02.2015 #122 Matej19 je napisao(la): 205 ima podosta prostora..iznenadio bi se polozajem za volanom Kliknite za proširenje... ima zato sto tabla i tapaciri nisu napuhani ko u novijih auta, al opet moze li ko iza tebe sjest ja sam malo manji od tebe 190cm
Matej19 je napisao(la): 205 ima podosta prostora..iznenadio bi se polozajem za volanom Kliknite za proširenje... ima zato sto tabla i tapaciri nisu napuhani ko u novijih auta, al opet moze li ko iza tebe sjest ja sam malo manji od tebe 190cm
Matej19 Član 14.02.2015 #123 Moglo je jedno poprijeko..dupe na desnoj strani a noge na lijevo U manjih auta samo da naprijed ima mijesta nazad i ne mora...
Moglo je jedno poprijeko..dupe na desnoj strani a noge na lijevo U manjih auta samo da naprijed ima mijesta nazad i ne mora...