Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Dragon Garage : YouTube kanal o autima

Kao i svake nedelje moja ekipa i ja se druzimo sa ostatkom ljubitelja automobila iz Sarajeva i okolice u Mercator centru Lozionicka. Objave vezane za taj skup mozete naci na FB stranici Sarajevo Car Meet.

Zbog moje predivne ulice, ja sam morao izaci malo ranije da operem Astricu i usput sam iskoristio priliku da s vama popricam kroz ovaj video :)

 
Član
Kolega iz druge grupe, znaš na šta mislim :)

Opet te spominju na forumu klixa, u negativnom kontekstu, jer sumnjam da su tamo ikog pozitivno tračali
 
Iskreno ne znam :D Ma znam ja pola onih kliksovaca, trolovi bez zivota koji vec 10 godina samo pisu. Dobro je dok se pise pa kako god a prava raja znaju kako stvari stoje i to je najbitnije. Nema covjeka na planeti sta god on radio da ce svi reci da je dobar, zato i jesmo naopaki :)
 
Kratko i jasno, u danasnjem klipu ugradzujemo Blow Off ventil marke HKS u moju Opel Astru Turbo. Zavisno od auta tako moze i ugradnja biti drugacija kao i sama vrsta blow offa kao i djelovi za isti, tako prije kupovine dobro se informisite koji ventil odgovara za vase vozilo.

 
BHT Ovisnik
Ja sam na identican nacin ugradio na volvu, i to mi je najdraza investicija bila haha. Turbaka bi opet kupio samo da stavim blow
 
ma da kod svih auta ide na isto mjesto samo eto ta mjesta mogu biti drugacije rasporedjena :D Dobar je al mislio sam da ce se to malo vise "filmski" cuti :D
 
Voznja legendarne kockice je bila jako zanimljiva, vratili smo se opet malo kroz vrijeme i skoro zavrsili sve testove/prezentacije trece serije. Naravno ovaj automobil ne mogu raditi kao klasicni test jer jednostavno zasluzje dosta vise paznje posebno sto je usao u godine kada prelazi u oldtimere i upisao se u knjigu slavnih sa obrazom. Vise o svemu pogledajte u video klipu :)

Like, Share & Subscribe !

 
I ove sedmice sam malo poremetio raspored snimanja ali naravno sa razlogom. Snup i ostatak ekipe sastavlja garazu u kojoj cemo lagano da spremamo Cvajsona za proljece jer smo je malo zbog obaveza i putovanja zapostavili. Za sada smo ugradili full LED osvjetljenje pa cemo raditi malo na izolaciji da mozemo lakse zagrijati prostor.

 
Na danasnjem testu pricamo malo detaljnije o Mercedesu E klase pod oznakom W211 sa dizelskim 2,7 CDI motorom od 130KW/177KS koji je uparen sa automatskim petostepenim mjenjacem. Ovaj model posjeduje i avantgarde opremu sto daje i jedu posebnu dozu luksuza u kabini. Vise o vozilu pogledajte u video klipu ;)

LIKE, SHARE & SUBSCRIBE !

 
Danas cemo pricati malo o vozacima pocetnicima i na sta kao novi "kolacici" u saobracaju trebate obratiti paznju. Takodje i starija raja koji su vec dugo na ulicama mogu pisati svoje neke dozivljaje i savjete koje smatrate korisnim za malu raju :)

LIKE, SHARE & SUBSCRIBE !

 
Garaza gotova, ostalo jos par sitnih detalja ali najbitnije da je cvajson konacno u uparkiran i da mozemo sarafati sto smo zamislili. Lagano se kupuju djelovi a ono udarno trazimo tek kad se vozilo pripremi i ofarba. Imamo fore da lagano to radimo do proljeca :)

LIKE, SHARE & SUBSCRIBE !

 
Top