Ford Focus RS

Ford Focus RS

Član
Posjedovao jesam ali to nema veze sa ovim, jer ako imas oci vidjeces razliku i smijesno je reci da golf ima bolju unutrasnjost od forda, golf ima jako dosadnu i klasicnu unutrasnjost bar meni... jednolicno kasicno (dosadno) vanjski izgled takodje, ford je uvijek bio moderan sto se tice unutrasnjosti i vanjskog izlgeda i uvijek korak ispred bio ako ne i dva...

Samo vani pogledaj i unutra RS pa obicnog focusa a onda pogledaj GTi pa obicnog golfa... Sve ce ti reci to...
 
Član
"...bar meni" pa druze postujem tvoje misljenje, al oprostit ces meni su dosadni i meni je 6 gti unutra extra
 
Član
Ma VW/audi je na drugom nivou KVALITETA (ne izgleda ili originalnosti) unutrašnjosti, ford je tu veoma los.
 
Član
Na stranu kvalitet, ali meni nikako nije sjeo interijer u ovom novom focusu. Smeta desnoj nozi strašno, bar svim iznadprosječnim ljudima, a i dugmića je bilo puno i to nelogično raspoređenih...i to je toliki minus da vjerovatno ne bih nikad uzeo to auto.
 
Super Moderator
vala mene nikakvi dugmici ne bi odbili ni od jednog auta koje mi se svidja :) bas me briga da li se klima pali u desnom gornjem cosku il je palim pored rucne, jebe mi se :)
focus mk1 je ruzan unutra a i vani, osim ST i RS verzije (moje misljenje). Najljepsi mi je focus mk2 i unutra i vani. mk3 mi se unutra ne svidja samo jer sredisnja konzola podsjeca na korejance (da ne misli neko da govorim da kod koreanaca ne valja, nego mi se ne svidja sto je skoro pa kopirano), a ostalo mi je super. uostalom ta auta se tako dobro voze da me bas briga kako izgledaju :)

pitali cigu koja mu je najdraza boja. kaze cigo KARIRANA :D
 
Član
Pogledah ovaj video i moram reci da obecava ovaj auto. Posebno mi se svidja torque vectoring na zadnjoj osovini :) A ako je Fiesta ST tako dobra za voziti, a i stari Focus RS je bio, i ovaj bi mogao biti nesto ekstra. A sto se tice unutranjosti, mislim da su Focusova i Golfova neusporedive. Golfova mozda jeste "dosadna", ali je vrhunski uradjena, a ova Focusova kao da je pravljena za teenagere :D I googlam sad duzinu Focusa, pise 4358 mm i nije tako veliki kako sam mislio da jeste. Valjda samo tako izgleda, mislio sam da je kao Mazda 3, ali ocito je malo manji.
 
Član
jWWUTV2.jpg
 
Član
Auto je čisti pornić.
Vidio sam prije neki dan Fokija sa, vjerovatno, ST, RS paketom opreme, ne razumijem se, ali sličan je ovome i auto izgleda predobro uživo, tako da ovaj mora izgledati još bolje.
 
Član
Meni cak i po izgledu ima impreze malo sto nije lose , ma fkt dizajn je brutalan i to se ocekiva od rs modela, mozda felge druge al to je to
 
Top