Član
Da li neko ide na relaciju Mostar - Sarajevo ovih dana, da preuzme jednu mrezicu za duboki branik... ne zauzima prostor, lagana je...
FirellesMonster je napisao(la):Da li neko ide na relaciju Mostar - Sarajevo ovih dana, da preuzme jednu mrezicu za duboki branik... ne zauzima prostor, lagana je...
sandy_mo je napisao(la):FirellesMonster je napisao(la):Da li neko ide na relaciju Mostar - Sarajevo ovih dana, da preuzme jednu mrezicu za duboki branik... ne zauzima prostor, lagana je...
Idem ja u Subotu iz Mostara ujutro u Sarajevo i vracam se predvecer
ArminM je napisao(la):Liga kad ti treba ovo iz zepca,jel ima neko ko ide iz zenice za sarajevo, da ja donesem do zenice, ili mozda da ti busom posaljem ako ne nadjes nista drugo. Ja bi u utorak trebao u sarajevo na neki sastanak, al ne smijem ti obecat, vec mi je jednom odgodjen isti
Liga je napisao(la):ArminM je napisao(la):Liga kad ti treba ovo iz zepca,jel ima neko ko ide iz zenice za sarajevo, da ja donesem do zenice, ili mozda da ti busom posaljem ako ne nadjes nista drugo. Ja bi u utorak trebao u sarajevo na neki sastanak, al ne smijem ti obecat, vec mi je jednom odgodjen isti
Rijesio sam Mostar... Ostaje mi jos Zepce>>>>>>>>>