Eto dizeli su srece pa im ne odu dizne.... pogotovo sa ovim nasim kvalitetnim gorivom. Budite malo realni... To ako neko voli benzica a nije bas u mogucnosti da ga poji benzinom odma znaci da ne treba ni da ga vozi. Ispada kao neko ponizenje ugraditi plin u benzinca. Neka pisu ljudi koji voze na plin, a ne od mog tetka prijatelj ima probleme.... Svako auto se kvari bez obzira na gorivo kojim je pogonjeno. Vozio auto sa plinom 3 godine, i to ono sa problematicnom K glavom, nikad me nije ostavilo na putu... To jest auta(dvije 190tke sa 2.3 motorom), stim da je prva radila ko sat nikada nije zastucala. Druga je pravila probleme ispocetka sa detonacijama, ali i to sam rijesio (sredio struju i nastelova smjesu). Pored toga imamo C klasu, kupljenu prije 6 godinasa ugradjenim plinom(sekvent), nikad nista a vozi se svaki dan i dan danas. Ko prelazi puno a voli benzinca neka ugradi (ako vec nije u mogucnosti da ga poji), ko voli dizela nek vozi dizela. Odma krene suplja prica, sto kupuje benzinca ako nema da sipa, nek uzme dizela da mu trosi 4l na 400km. Laprdanje u prazno... Ja prvi vozim dizela trenutno, ali cim budem u mogucnosti mjenjacu ga za benzinca. Svaka cast dizelu, ali ...