meni nije auto zbog plina trzalo, dugo vremena mi je ispravno radio na plin,a ne na benzin, na benzin se gasio sam i sl.,kao sto rekoh problem nastane zbog kvara na benzinu, jer cesto vuce ili fals zrak,ili svijecice, ili kablovi, ili kao meni westgate...
ja sam za 2 mj. presao 6000km, sto me voznje na plinu kostalo kad preracunas tada 800km, da sam vozio na benzin po cijeni od 2.35km to bi me kostalo 1700km, 1700-800=900km sto je ugradnja plina za mog volva, za bmw je kostala 800km, znaci tada si isplatio sto si ulozio za ugradnju, ustvari dao si eto 5km za filter plina
preporucio bih svakome ugradnju tko prelazi 10 000km pa vise osim ako neces prodati auto,mada i tad plin dize cijenu,a vec si ustedio na voznji i dalje ces stediti
i neznam po cemu je kompliciraniji za odrzavanje, uzet cu u obzir bmw-a na plinu,atmosferac je, manje mjenjas filter goriva, ovamo imas 2 filtera koja su u servisu 30km sa izmjenom i to je sva komplikacija,dok je diesel vecinom osjetljivi na gorivo, imaju problema s diznama, s turbom (ne gledajuci na turbo benzinca koji posjeduje plin, a i u tom slucaju je opet kvalitetniji turbo benz jer ne vrti turbo konstantno kao na dieselu, tj. nema boosta), nemas grijace nit ista