hehe bice Salle,za dan dva :icon_smile:Salle je napisao(la):raja tek ćete šiznuti kad čujete zvuk auta... a jojj....to me najviše fasciniralo na njemu, kad sam ga vozio...
2ipoTDI je napisao(la):oooooj zvuka , uzivo 3x ljepse izgleda nego na slikama :S
nermin suljagic je napisao(la):svaka cast ja tek sad vidjeh da je ovo garaza tvoja,hehe..
ja mislim neko pstavio kakav japanski projekat negdje sa speedhunters-a,heheh
ma drama,nemam sta reci ovaj body stojene njemu je najljepsi sto ide na nissana mislim da je ovo Veilside ili je bar kopija,nekad sam se ja lozio nenormalno na ovo auto pa znam malo za ovaj body....hhe
sve najbolje i javni kad budes bio u srebreniku da se srkne gdje kafica i malo ti pokazem i provozam u svom bora karavanu :lol:
BlackPrince86 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):svaka cast ja tek sad vidjeh da je ovo garaza tvoja,hehe..
ja mislim neko pstavio kakav japanski projekat negdje sa speedhunters-a,heheh
ma drama,nemam sta reci ovaj body stojene njemu je najljepsi sto ide na nissana mislim da je ovo Veilside ili je bar kopija,nekad sam se ja lozio nenormalno na ovo auto pa znam malo za ovaj body....hhe
sve najbolje i javni kad budes bio u srebreniku da se srkne gdje kafica i malo ti pokazem i provozam u svom bora karavanu :lol:
Hehe vazi drug,uskoro bi trebo doc malo do Bosne.A sto se tice karavana,dva sam promijenio prije mercedesa i nissana,dobar nacin da se ustedi na motelu