Salle je napisao(la):što se mene tiče, ali iskreno... nebih ništa dirao na tom autu... i kad bi baš morao onda bi odradio folije iz vana, npr matt crna ili crvena, ili neka kombinacija zuto-crno, narandzasto-crno ili tako... kako god hoćeš...
de bolan snimi neki video, tipa zvuka, auto ima prelijep zvuk, meni jedan od najljepših koje sam općenito čuo....
LSD je napisao(la):auhhhh...u subuotu sam isao iza tebe kroz Lukavac
auto ti gori
BlackPrince86 je napisao(la):Snimit cu preko vikenda,obecavam,sad sam na terenu,jbg mora se malo i radit malo zaturirat,par launch-a,burnouta,bilo bi red snimit,jelda? :lol:
Tehnika brateLSD je napisao(la):hehehe....os reci da imas moj nikc pod "guzicom"
heehe...nije mi jasno kako si se uspio popeti na onaj trotoar....ja s kecom kacim svaki puta kad se penjem ondje.
Start je napisao(la):preheben auto..moj dream car....bice kad tad (makar i kad did budem)...uglavnom....neko moje misljenje..ako si u mogucnosti...samo originalni branici+prehebene felge..nije ovaj 2 fast look za njega
jos jednom..prejako auto imas..sve pohvale..poz
adi187 je napisao(la):Men ije uvijek zanimljivije vidjet tunirano auto nego fabricko tako da zaboravi na to vracanje u fabricko stanje
Vidio u petak ga u gradu zvuk je perverzija :icon_eek: nisam ni zano da si odavde + ona zadnja tablica cudna nisam ni ksonto da su nase table na autu :lol:
A slozit cemo i mjuzu neku mocnu