nego mozes li ti brate kako da kontaktiras tog momka za brembovke?bas bi mi valjao.Mislim,bez zurbe...jer stvarno kocenje po meni nije dostojno snazi i masi auta.HrSupra je napisao(la):prednji branika je ok, to je kopija veilside branika, ali je zato zadnji branik užas, boja nu isto ne stoji nikako, zadnje lampe također, felge su isto ok....
to je američki model i nema original brembo kočnice. mogao bi nač na forumima nekog tko je stavio na europski model big brake kit i da prodaje original pa si kupi. ima jedan dečko u hrvatskoj Z-a na kojem je big brake kit pa bi možda original brembo htjeo prodat.
BlackPrince86 je napisao(la):Ma pusti baby racera...nego mozes li ti brate kako da kontaktiras tog momka za brembovke?bas bi mi valjao.Mislim,bez zurbe...jer stvarno kocenje po meni nije dostojno snazi i masi auta.HrSupra je napisao(la):prednji branika je ok, to je kopija veilside branika, ali je zato zadnji branik užas, boja nu isto ne stoji nikako, zadnje lampe također, felge su isto ok....
to je američki model i nema original brembo kočnice. mogao bi nač na forumima nekog tko je stavio na europski model big brake kit i da prodaje original pa si kupi. ima jedan dečko u hrvatskoj Z-a na kojem je big brake kit pa bi možda original brembo htjeo prodat.
btw- a ovaj momak što priča da je bio udaren sa svih strana je pravi iskompleksirani šonjo!
HrSupra je napisao(la):prednji branika je ok, to je kopija veilside branika (samo što veilside umjesto ova dve otvora sa svake strane ima po dvije okrugle rupe sa svake strane), ali je zato zadnji branik užas, boja nu isto ne stoji nikako, zadnje lampe također, felge su isto ok....
Nije da mi se ne svidjaju,neg sam konto sic na 19''.Ali ostavit cu to za dalje planove,necu ih mijenjati za sada.HrSupra je napisao(la):javim ti čim nešto saznam
btw- ako ti se tvoje felge ne sviđaju prdat ću ti ja svoje sa Supra
BlackPrince86 je napisao(la):Sta mislite za ovaj?
http://www.subito.it/accessori-auto/paraurti-tuning-nissan-350-z-posteriore-nuovo-fermo-19299804.htm
@HrSupra:Hvala ti unaprijed
BlackPrince86 je napisao(la):Nije da mi se ne svidjaju,neg sam konto sic na 19''.Ali ostavit cu to za dalje planove,necu ih mijenjati za sada.HrSupra je napisao(la):javim ti čim nešto saznam
Sta vi mislite o ovim vecim spojlerima?Meni se svidja ovaj sto ide uz Veilside,ekstreman je,al na Nissanu mi se jako svidja.
I sta mislite o vertikalnim vratima?
HrSupra je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):Sta mislite za ovaj?
http://www.subito.it/accessori-auto/paraurti-tuning-nissan-350-z-posteriore-nuovo-fermo-19299804.htm
@HrSupra:Hvala ti unaprijed
ovaj što si stavio je dobar, a prednji ostavi svoj
Samo pitam,ali okBlackPrince86 je napisao(la):Nije da mi se ne svidjaju,neg sam konto sic na 19''.Ali ostavit cu to za dalje planove,necu ih mijenjati za sada.HrSupra je napisao(la):javim ti čim nešto saznam
Sta vi mislite o ovim vecim spojlerima?Meni se svidja ovaj sto ide uz Veilside,ekstreman je,al na Nissanu mi se jako svidja.
I sta mislite o vertikalnim vratima?
nemoj ta vrata stavljat jer ćeš napravit od auta sprdnju:lol:
Shvatam.Ta ideja mi je samo prosla kroz glavu,sumnjam da cu to uradit.HrSupra je napisao(la):pa meni ta vrata stoje samo superautomobilima
nisam mislio ništa loše
Limpi je napisao(la):ko" zmaj a i mene interesuje ovo sto je edo spomenuo, bio je jedno vrijeme identican u ze, vozao se po gradu,a tamo u lukovom prije buvljaka parkiran stajao...