Član
bmwscaner je napisao(la):pa bit je u tome da kolko god da je kostalo ruzan je
NHF ovo sam sad uzeo samo za primjer u ovoj temi a ima takvih primjera milijun cim neko kaze da mu je fuj nexi extream tuning sta ja znam odma je pogazen i popljuvan jer kao u to je ulupano para i treba ga postovati..
ovdje sam samo stao u obranu ljudi kojima je fuj kičeraj i plastičarenje nista drugo mi nije bila namjera
Sve je to u redu ... O ukusima se (ne)treba raspravljati, svakom je nesto lijepo a nesto ruzno i obratno, na sta bi svijet licio kad bi se svima svidjale iste stvari. Forum bi bio puno bolje i objektivnije mjesto kad bi svako iznosio svoje misljenje, a ne slijepo slijedio necija tudja ubjedjenja i misljenja vecine, ma koliko se ono ne podudaralo sa njegovim licnim misljenjem.
NPR. Eto, kad je vec pomenut Iceman, uzecemo njega za primjer. Sta god on uradi na svom autu, odma svi navale sa salvama pohvala i komentara kako je lijepo, mocno i ne znam ti ja sta, a vecina njih mozda ne misli tako, ali on je prvak u stylingu, ne moze on pogrijesiti, to mora da je lijepo, a recimo isto to moze uraditi neki od clanova koji je manje "poznat" i svi ce ga mozda ismijavati i vikati da je anti-tuning. I isto tako ako neko u Icemanovoj garazi postavi komentar kako mu se nesto ne svidja, odmah biva napadnut, a u drugim garazama takvi komentari prolaze bez ikakvih posljedica. (nista licno ni protiv koga, samo sam naveo primjer)
Samo postoji velika razlika izmedju postivanja necijeg truda i prostog iznosenja svog misljenja.
Recimo da su u ovoj temi bili postovi tipa "Svaka njemu cast, kostalo je to njega tih para, ali je ruzno za medalju" ja ne bih rijeci rekao, ali cim je osvanula tema (ne znam vise ni ko je stavio) odma su se svi nasli prozvani da popljuju covjeka i da kazu kako je lud, glup i kako to ne vrijedi te pare, a ni sekunde u glavi nisu pokusali sabrati cifre koliko sta kosta na ovom kadettu ...