kadet voznja u 2 i 3 brzini

kadet voznja u 2 i 3 brzini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
shurda je napisao(la):
GreenDevil je napisao(la):
ako ne podnosis dizele koji ce ti qurac 1.2 ili 1.3 benzin, uzmi 1.8 ili jaci e to je benzin a ne to prdavce koje trosi ko tenk a ne ide

pomalo druze:cool: ..meni je tek 20 god, jednog sam bio uzeo pa slupao,,ovo mi je drugi kadet,,ali to sam ja sam zaradio i jedan i drugi,,sad planiram ako budem isao van BIH prodati ovog i kupiti aBd gsi masinu konacno;)

pa nadji sebi Kadetta 1.5 TD Intercooler to ti je tamam, i meni je 24god i nije neka razlika a vozo sam svakakvih auta i ja licno ne bih benzinca ispod 1.8 jer dzaba ti 55kw kad je on samo obicni 1.3

Član
shurda je napisao(la):
ako ne podnosis dizele koji ce ti qurac 1.2 ili 1.3 benzin, uzmi 1.8 ili jaci e to je benzin a ne to prdavce koje trosi ko tenk a ne ide

pomalo druze:cool: ..meni je tek 20 god, jednog sam bio uzeo pa slupao,,ovo mi je drugi kadet,,ali to sam ja sam zaradio i jedan i drugi,,sad planiram ako budem isao van BIH prodati ovog i kupiti aBd gsi masinu konacno;)

pa nadji sebi Kadetta 1.5 TD Intercooler to ti je tamam, i meni je 24god i nije neka razlika a vozo sam svakakvih auta i ja licno ne bih benzinca ispod 1.8 jer dzaba ti 55kw kad je on samo obicni 1.3

ma znam zato sam napisao da hocu da ga prodam ,, 2.0 ako bog da i idem da ginem:123::123:,,uh mogu mislit kako to cupa drugom:123: ubi brasno po putu:123:

shurda je napisao(la):
FirellesMonster je napisao(la):
shurda je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):
a ti ga konto barem na 15 navuci?? hahaha jadan onaj ko od tebe kupi tog kadeta :D ako taj kadet uopste i dozivi narednog vlasnika...

sto druze,,pa 55kw motor mozes naci za 150 KM sve pase ,,ja i jaran ovaj ubacili jos nismo neki automehanicari:lol: ha ja,,bitna je limarija,,preradjenim uljem ja zalio ga kompletnog;)

:icon_eek::icon_eek: druze, vidim ja da ti volis obrtaje i brzinu ali nasao si pogresan motor za to, msm previse ocekujes od tog motora... ipak je to samo 1.3 motor i da ima nitro ugradjen nemoze puno brze ici... to sto tvoj motor sada ima to mu je maksimun po snazi... nadji jaci motor ili se pomiri sa tim.. a sto ti "propada" snaga.. normalno razvija brzinu do maksimuma :icon_question: pa gubi snagu.. dokle tako "propada"... jel samo malo ili skroz:icon_question:
ma znam ,zato hocu ovo da prodam ,,ali moram kakvog terena naci da zaradim 2 hiljade ovog prodam i gsi masinu da kupim aBd,,tako sam planiro pa sta ce bog dat:icon_smile:
ma on nabija normalno do 100 kad hoce da predje samo se osjeti da ga kao ''presijece'' neznam kako da se izrazim vise..ono prestane vuci ne ono naglo vec osjesti se dosta da kao usporava..
ma haj nebitno ja onako postavio pitanje da pitam jel neko se slicno desilo,,poceli me ljudi napadat:icon_question:

drug, samo ti po svom... vecina ih se ovde samo zeza i sprda... to je vjerovatno do snage motora, dodje do maksimuma i nemoze to drzati i pomalo usporava.... msm on ima snagu da razvije brzinu ali ne i da je odrzi u tome je poenta... samo furaj dokle moze, jebat ga ;)

shurda je napisao(la):
shurda je napisao(la):
haj ti kupuj 2.0 pa neces imat sta jest :lol::lol::lol::lol:

pa ovo je bas to vrijeme ,,kasnije se mogu pokajat;) sreca pa nisam nigdje poginuo;)

ma dodje svakom iz guzice u glavu pa se smiri

ma znam druze,al jbg volim brzinu i trkanje sa dizelima;)

aha, haj dodji vikendom na pistu u Ciljuge da te dizel podere pa ces promijenit misljenje

Član
shurda je napisao(la):
shurda je napisao(la):
haj ti kupuj 2.0 pa neces imat sta jest :lol::lol::lol::lol:

pa ovo je bas to vrijeme ,,kasnije se mogu pokajat;) sreca pa nisam nigdje poginuo;)

ma dodje svakom iz guzice u glavu pa se smiri

ma znam druze,al jbg volim brzinu i trkanje sa dizelima;)

aha, haj dodji vikendom na pistu u Ciljuge da te dizel podere pa ces promijenit misljenje

ma mene su derali dizeli redovno tdi ubi brasno,al jbg kad su novi,,,zato sam rekao 2.0 i amin.

ja kolko te skonta, ti bi ubacio ili kupio Kadetta GSI 16V da se dokazujes na cesti :icon_question::icon_question:
ne razmisljas ti o zivotu drug, nije isto zezanje do 100-120km/h i kad vozis 200+km/h, zato su ljudi izmislili Street Race da se dokazuju masine

Član
s tim autom ce te vecina derati, to je tek prevozno sredstvo....ali to ti ne treba da bude prioritet pa da izgines u namjeri da budes 'brzi' (ludji, gluplji)... ni kad budes abd ima 2.0 sto je svakako prednost i za svakodnevnu voznju jer je bolji u svakom pogledu , i tad ce biti mnogo brzih tako da nadji sebi uziitak ili na pisti ili na putu se trkaj 'sam sa sobom' za svoju dusu nadji neki optimum bez da te neko izaziva ili obratno , bez da se gonis s nekim, jer to sigurno vodi u kanal ili na krov, kad -tad, tako da pamet u glavu i ne budi 'glup' za volanom , ozbiljna je to stvar ja sam to skonto neki dan ;)

AnDel je napisao(la):
s tim autom ce te vecina derati, to je tek prevozno sredstvo....ali to ti ne treba da bude prioritet pa da izgines u namjeri da budes 'brzi' (ludji, gluplji)... ni kad budes abd ima 2.0 sto je svakako prednost i za svakodnevnu voznju jer je bolji u svakom pogledu , i tad ce biti mnogo brzih tako da nadji sebi uziitak ili na pisti ili na putu se trkaj 'sam sa sobom' za svoju dusu bez da te neko izaziva ili obratno , bez da se gonis s nekim, jer to sigurno vodi u kanal ili na krov, kad -tad, tako da pamet u glavu i ne budi 'glup' za volanom , ozbiljna je to stvar ja sam to skonto neki dan ;)

zna Anel iz iskustva kako je zavrsit u kanalu sa obicnim dizelom :lol::lol::lol:

Član
ja kolko te skonta, ti bi ubacio ili kupio Kadetta GSI 16V da se dokazujes na cesti :icon_question::icon_question:
ne razmisljas ti o zivotu drug, nije isto zezanje do 100-120km/h i kad vozis 200+km/h, zato su ljudi izmislili Street Race da se dokazuju masine

dosadilo mi vise gledat u tablice onim tdijevima samo zbog toga cejfa:icon_smile:
pa nisam nii mislio kroz naseljeno ici 200 .. to je samo malo potezanja ono u letu dok se ide 70 80 razumijes ko bude brzi on i ode tako da nije to trkat se od neuma do tuzle,

Član
ja svoju skolu platio al se isplatila, a bas sam ovako razmisljao kao ovaj lik a vozio penzionersko auto :icon_biggrin:
zato kazem sto jace auto u pravim rukama je prednost u svakom smislu ;)

p.s. ne otkrivaj mi identitet na forumu, ja sam andel :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.