FirellesMonster je napisao(la):
shurda je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):
a ti ga konto barem na 15 navuci?? hahaha jadan onaj ko od tebe kupi tog kadeta
ako taj kadet uopste i dozivi narednog vlasnika...
sto druze,,pa 55kw motor mozes naci za 150 KM sve pase ,,ja i jaran ovaj ubacili jos nismo neki automehanicari:lol: ha ja,,bitna je limarija,,preradjenim uljem ja zalio ga kompletnog
:icon_eek::icon_eek: druze, vidim ja da ti volis obrtaje i brzinu ali nasao si pogresan motor za to, msm previse ocekujes od tog motora... ipak je to samo 1.3 motor i da ima nitro ugradjen nemoze puno brze ici... to sto tvoj motor sada ima to mu je maksimun po snazi... nadji jaci motor ili se pomiri sa tim.. a sto ti "propada" snaga.. normalno razvija brzinu do maksimuma :icon_question: pa gubi snagu.. dokle tako "propada"... jel samo malo ili skroz:icon_question:
ma znam ,zato hocu ovo da prodam ,,ali moram kakvog terena naci da zaradim 2 hiljade ovog prodam i gsi masinu da kupim aBd,,tako sam planiro pa sta ce bog dat:icon_smile:
ma on nabija normalno do 100 kad hoce da predje samo se osjeti da ga kao ''presijece'' neznam kako da se izrazim vise..ono prestane vuci ne ono naglo vec osjesti se dosta da kao usporava..
ma haj nebitno ja onako postavio pitanje da pitam jel neko se slicno desilo,,poceli me ljudi napadat:icon_question: