ArminM je napisao(la):druze da li ti znas da sat moze lagat, i znas li da su sanse 99% da laze, kontas?
o tome se radi, nema sanse da ides 100, a i ne mozes imat 7000 obrtaja il koliko vec
razumijemol se sad
AnDel je napisao(la):ma razumijemo mi tebe al problem je sto ti nas ne razumijes
[/quote
ma nije frka druze ,,samo neznam sto odma zajebancija na moj racun,,kao da sam isao 250
ArminM je napisao(la):to ti je tako brate, istina je gorka i boli, ali je ipak istina.
znas kako kod mene, ja dok dodjem do 5-te brzine kazaljka mi se dva puta okrene, ne znam vise ni koliko idem,,, to ti je tdi power
Lija je napisao(la):u mene Corsa 1.2 55ks sa f10 ide prvom 50km/h drugom 100km/h po satu,a par puta sam ga mjerio po Octavia-nom i tu je to negdje a normalno je da svaki sat laze,u svih auta..
shurda je napisao(la):Imam ja i rado se odazivam na taj poziv da vidim sta moze opasni 1.3Anes_mo je napisao(la):Cvile li ti gume u trecoj ?
[/quot
znaci niko mi nevjeruje :icon_eek: pa ima li neko iz lukavca nek sjede samnom u kola i nek snima,,:icon_smile: ,,
@ Jusuf...najgori si oca"m:lol::lol::lol::lol:
VR6Boki je napisao(la):Sta lozite lika, ne vidim sto je nemoguce da auto drugom ide 100 km/h. To ionako ne zavisi toliko od snage motora, koliko od prenosnih odnosa mjenjaca. Sad koliko mu treba da dodje do te brzine, to je druga stvar. A vala i ne kontam sta ovaj lik pita, hoce brze od 100 km/h drugom il sta vec?
VR6Boki je napisao(la):Sta lozite lika, ne vidim sto je nemoguce da auto drugom ide 100 km/h. To ionako ne zavisi toliko od snage motora, koliko od prenosnih odnosa mjenjaca. Sad koliko mu treba da dodje do te brzine, to je druga stvar. A vala i ne kontam sta ovaj lik pita, hoce brze od 100 km/h drugom il sta vec?
Lija je napisao(la):Neznaju oni sta je Opelov benzinac,ti svi motori idu bolje od svih konkurenata..Bas sto kazes Dizel je zakon al u moju avliju nece
I da i to sto kazes ko smije da se kladi po pare nek sjedne i idemo ih uvjerit,da PO SATU toliko ide
Got2b je napisao(la):shurda je napisao(la):Imam ja i rado se odazivam na taj poziv da vidim sta moze opasni 1.3Anes_mo je napisao(la):Cvile li ti gume u trecoj ?
[/quot
znaci niko mi nevjeruje :icon_eek: pa ima li neko iz lukavca nek sjede samnom u kola i nek snima,,:icon_smile: ,,
@ Jusuf...najgori si oca"m:lol::lol::lol::lol:
aaa nisam ni rekao da je opasan:lol: vec da moze nabit 100 u drugoj ,,a odakle si ,,jesi li iz lukavca grada ili okolnih sela:icon_question:
FirellesMonster je napisao(la):Lija je napisao(la):Neznaju oni sta je Opelov benzinac,ti svi motori idu bolje od svih konkurenata..Bas sto kazes Dizel je zakon al u moju avliju nece
I da i to sto kazes ko smije da se kladi po pare nek sjedne i idemo ih uvjerit,da PO SATU toliko ide
http://www.youtube.com/watch?v=myEieqjXIV0
Got2b je napisao(la):Town,,,,,,,
nisam ja govorio da mi treba i dalje nabirati,,,nego da pri punom gasu kada dodje do 100 odjednom ga nesto odsijece i popusti sa brzinom bez obzira sto mi je noga na gasu,,znaci nesaltam u trecu nego konstantno 2 brzinom da li je sad malo jasnije:icon_question:AnDel je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Sta lozite lika, ne vidim sto je nemoguce da auto drugom ide 100 km/h. To ionako ne zavisi toliko od snage motora, koliko od prenosnih odnosa mjenjaca. Sad koliko mu treba da dodje do te brzine, to je druga stvar. A vala i ne kontam sta ovaj lik pita, hoce brze od 100 km/h drugom il sta vec?
mislis da mi kontamo da nebi do sada odgovorili
ja sam u prvom postu rekao da je to sasvim razumno, i da nema nikakvog problema s autom kao sto cojk misli da mu auto treba dalje nastaviti nabirati istim ritmom