Član
ako ne podnosis dizele koji ce ti qurac 1.2 ili 1.3 benzin, uzmi 1.8 ili jaci e to je benzin a ne to prdavce koje trosi ko tenk a ne ide
GreenDevil je napisao(la):ako ne podnosis dizele koji ce ti qurac 1.2 ili 1.3 benzin, uzmi 1.8 ili jaci e to je benzin a ne to prdavce koje trosi ko tenk a ne ide
AnDel je napisao(la):ako ga presjece samo po satu onda je ok...
nego lagano ti njega u trecu i goni , u drugoj ga ionako precerujes
shurda je napisao(la):AnDel je napisao(la):ako ga presjece samo po satu onda je ok...
i po satu i po motoru ga presijece po zvuku i po vuci se osjeti nije iz avlije izasao a da nije zaturiran,zato mi smijesni neki likovi ne sa bh tuninga nego uopsteno da treba u 1-2 mjeseca preci 5000 obrtaja
VR6Boki je napisao(la):Pa vjerovatno ima neki klinac, blokada il si, to ti je znak da nemozes dalje drugom. Trebas saltati i prije toga u narednu brzinu :icon_eek:
Anes_mo je napisao(la):shurda je napisao(la):AnDel je napisao(la):ako ga presjece samo po satu onda je ok...
i po satu i po motoru ga presijece po zvuku i po vuci se osjeti nije iz avlije izasao a da nije zaturiran,zato mi smijesni neki likovi ne sa bh tuninga nego uopsteno da treba u 1-2 mjeseca preci 5000 obrtaja
Cuo sam da ga valja hladnog odma
shurda je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Pa vjerovatno ima neki klinac, blokada il si, to ti je znak da nemozes dalje drugom. Trebas saltati i prije toga u narednu brzinu :icon_eek:
znam da je to znak ali neznam zbog cega popusti,,nije moguce da se nikom ovo nije desilo:icon_question:
no nebitno druze nemoras se zamarati samo pitam
Anes_mo je napisao(la):shurda je napisao(la):AnDel je napisao(la):ako ga presjece samo po satu onda je ok...
skonto si drugacije druze:icon_rolleyes: mislio sam da kad nabije radnu temperaturu u toku voznje,,par minutato se tako kod nas kaze za avliju:icon_smile:
FirellesMonster je napisao(la):shurda je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Pa vjerovatno ima neki klinac, blokada il si, to ti je znak da nemozes dalje drugom. Trebas saltati i prije toga u narednu brzinu :icon_eek:
znam da je to znak ali neznam zbog cega popusti,,nije moguce da se nikom ovo nije desilo:icon_question:
no nebitno druze nemoras se zamarati samo pitam
skonto si drugacije druze:icon_rolleyes: mislio sam da kad nabije radnu temperaturu u toku voznje,,par minutato se tako kod nas kaze za avliju:icon_smile:
jbt nije bolid F1 da ga saltas na max obrtajima :icon_eek: ako ga nastavis tako voziti, neces dugo... je*baces mu znanje :lol:
emir_89 je napisao(la):a ti ga konto barem na 15 navuci?? hahaha jadan onaj ko od tebe kupi tog kadeta ako taj kadet uopste i dozivi narednog vlasnika...
shurda je napisao(la):emir_89 je napisao(la):a ti ga konto barem na 15 navuci?? hahaha jadan onaj ko od tebe kupi tog kadeta ako taj kadet uopste i dozivi narednog vlasnika...
sto druze,,pa 55kw motor mozes naci za 150 KM sve pase ,,ja i jaran ovaj ubacili jos nismo neki automehanicari:lol: ha ja,,bitna je limarija,,preradjenim uljem ja zalio ga kompletnog
Anes_mo je napisao(la):shurda je napisao(la):emir_89 je napisao(la):a ti ga konto barem na 15 navuci?? hahaha jadan onaj ko od tebe kupi tog kadeta ako taj kadet uopste i dozivi narednog vlasnika...
sto druze,,pa 55kw motor mozes naci za 150 KM sve pase ,,ja i jaran ovaj ubacili jos nismo neki automehanicari:lol: ha ja,,bitna je limarija,,preradjenim uljem ja zalio ga kompletnog
:lol::lol::lol::lol:
shurda je napisao(la):emir_89 je napisao(la):a ti ga konto barem na 15 navuci?? hahaha jadan onaj ko od tebe kupi tog kadeta ako taj kadet uopste i dozivi narednog vlasnika...
ma znam ,zato hocu ovo da prodam ,,ali moram kakvog terena naci da zaradim 2 hiljade ovog prodam i gsi masinu da kupim aBd,,tako sam planiro pa sta ce bog dat:icon_smile:FirellesMonster je napisao(la):shurda je napisao(la):emir_89 je napisao(la):a ti ga konto barem na 15 navuci?? hahaha jadan onaj ko od tebe kupi tog kadeta ako taj kadet uopste i dozivi narednog vlasnika...
:icon_eek::icon_eek: druze, vidim ja da ti volis obrtaje i brzinu ali nasao si pogresan motor za to, msm previse ocekujes od tog motora... ipak je to samo 1.3 motor i da ima nitro ugradjen nemoze puno brze ici... to sto tvoj motor sada ima to mu je maksimun po snazi... nadji jaci motor ili se pomiri sa tim.. a sto ti "propada" snaga.. normalno razvija brzinu do maksimuma :icon_question: pa gubi snagu.. dokle tako "propada"... jel samo malo ili skroz:icon_question: