Honda Civic ED7 - Komentari projekta

Honda Civic ED7 - Komentari projekta

Član
Eto nazovi ga i pitaj, a ja cu pokusati naci neke slike da vidis, platno je slicno audijevom platnu i meni se svidja kako je ispalo :)
 
Dokaz da male sitnice doprinesu MNOGO ! Svaka čast Erole,svakim danom Honda postaje sve ljepša i ljepša .. Kad samo pogledaš ovu prvu fotku na prvoj stranici i ove zadnje .. RESPECT :cool:
 
Član
I, kako si zadovoljan sa novom motorizacijom, neka usporedba ?

Čime si uradio ove linije na lajsnama i branicima ?

Opet si pokazao da si nepresušan izvor ideja :cool:
 
Član
Auto je bas do 00. Jel ti palo na pamet ovo da sebi napravis?

5cyohl.jpg
 
haha, Neksa baksuze, jednu sam juce odma izgubio :D al nema veze, imam dijelova od 3 Honde u rashodu pa imam i blatnjara na izvoz :D

danas sam ih skratio i oblikovao, perfektno izrezao, skalpelom, sam sebe sam zadivio :D postavit cu slike kasnije, sad su kulturne i auto ne izgleda ko traktor sa njima :) imam ideju kako i zadnje da upasem posto su od iVT modela koji nazad ima lip, da ne brbljam bezveze, postavit cu slike i toga kasnije nekad, poslije Odzaka, nemam sad puno vremena za sitnice, nazalost.

A hvala ljudi puno, drago mi je da vam se svidja :cool:

jos samo felge neke jotare da legnu, jos uvijek to nije to, pa iduce godine abd limariju radit komplet, ovo sad je puno zazora za pobudalit, al jbg.

sto se motorizacije tice, ide bolje naravno, mada ne kao nekadasnji dohc koji je bas bio zvijer, vidjet cemo u Osijeku, moja procjena visoka 15ka ;)
 
Član
ne valja ti ovo nesto izgleda, vidi kako su ti upali tockovi u blatobrane, trebas otici negdje da vidi neko da ti nisu opruge popucale tako je i kod mene bilo :lol::lol::lol::lol:
 
Hehe, hvala Chuza brate, ima jos posla, kao sto rekoh limarija me pojede koliko mi smetaju svi oni zazori i pic** materine :)

@Menja, aj sto je propala, nego i tockovi se ražabili nesto :D
 
Član
Uzivo je bas drama :) Jos osjecaj kad sjednes kao u kartingu :D:cool:

nego sto ne vratis zadnju klupu u auto :icon_question: Nije to neka kilaza brz si i s njom :D
 
Top