Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
eh razboli se i ja na foru, pa sam juce u voznji uplodao video da bar nesto objavim. Bilo je preko mobitela pa nisam mogao sjeci.
Kad se izljecim nastavljamo dalje
Nazalost ovaj virus me jos nije popustio pa nisam bio u mogucnosti da snimim Test vozila za ovaj ponedeljak, ali mi je ostalo materijala i Chipovanju/Remapu pa cu to da objavim danas. Kad me prodje ovaj temperatura i sve ostalo nastavljam dalje normalno sa snjimanjem,
Na moju srecu ostalo je nesto malo starijeg materijala pa sam skuckao i video za ovaj Cetvrtak.
Nazalost jos me bolest drzi pa materijal nije novijeg izdanja ali Boze moj dok se ne oporavim tako je
Aha ajd super mislio sam da kamera ne valja jer je jedan priajtelj rekao da njemu stopa snimak i tako to da nije nesto. Ali testirat cemo iz prve ruke.
Ja sam imao situaciju da stopa snimak,ali je problem bio u kartici. Očito losa kartica,nema dobar kvalitet upisivanja podataka pa nemože podnjeti snimak. Stavio bolju karticu i sve fercera. Moja preporuka, cak se i po mraku vide tablice