Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Hvala puno, uzima on fino corbe U idealnim uslovima je 13 al da ne lazemo narod bezveze
Pa dobro mozda ovaj model i nije jer nema bas svu opremu, a zapusten je jer se dosta vozi i na Renti je pa to svako dere
Hvala puno, uzima on fino corbe U idealnim uslovima je 13 al da ne lazemo narod bezveze
Pa dobro mozda ovaj model i nije jer nema bas svu opremu, a zapusten je jer se dosta vozi i na Renti je pa to svako dere
e to je problem onda.. mada sredio bi ja to za par dana da bude ko novo
kako nema, ima 7 sjedista, ima kozu, bose surround, saltanje na volanu... sta mu fali jos, xenon? ja sam imo 2007 godiste nije imo kozu samo naspram ovog i na racunu je pisalo 130 000KM cini mi se
uglavnom dobar je clip, sve receno sta treba ko da ti se i slika popravila
jao strasnog cipera ''kad se turbina upali''
hajd jedan dan naleti do mene da ja pogledam onako malo, svasta sam naucio na svom a to je isto. trebo ti je i klpane ugasit mada to je nidje veze ima isti motor bez klapni fabricki, kako on onda radi? kako moj radi eto prvo to
Bonus video: Izbor automobila godine!
Nisam stigao da snimim klip po danu, pa sam zadnji dan otisao navece i odradio to da bar vidite sta se to desavalo ispred BBI Centra.
Ove godine je pobjedio Audi A4 a listu ostalih vozila imate ispod Klipa u opisu.
ebem ga ja sto me ljutis. Gledam onaj clip o felgama. Gdje ces reci sirina u jotima to je u narodu poznato tako, trebo si to objasnit. Sirina je u incima, ono J oznacava kakav je rub felge pa tako ima npr J, JJ i sta ja znam. Ispravi to nemoj da ti drugi put krenem na zuto pa vas nece bit ni na mapi
Hehe danas je krehno iz prve
Postoje Joti, tj uzeli su tu oznaku da se ne bi oznacavalo kao i velicina tocka jer je on u inchima a pored toga oznacava i oblik felge, tako da eto ako je nekome lakse 1 JOT = 1 Inch ili ti ga 2.54cm