RE: Fiat Stilo 1.9 JTD Chip Tuning
Ovde neki bi bili najsrecniji da SM ne postoji,da u BiH nece biti jedinstveni tuning centar kakav imaju samo velike svijetske firme,jednostavno ne mogu da se pomire sa tim da sve sto okolo prodje ipak na kraju u SM dodje.
Sva trkaca auta pogotovo za brdo/krug iz cijele exyu i sire se rade kod mene,sve prepravke tipa vece turbine,dizne na standardnu elektroniku sve zavrsi kod mene prije ili poslije,ugradnja instalacije,stand alone ECU,iza svega toga stoji SM.
Obicna civilna auta rade svi,vecina kupuje mape,neki kupe cd od 2 eura sa 5000 mapa,oni koji imaju pristup dyno i prave mape,ali kad dodje neki motor koji nije standardni sa velikim modifikacijama to ne moze mene da zaobidje a upravo tu se vidi znanje i iskusto,oprema i sve ostalo jer da bi se izmapirao auto sa velikim modifikacijama tu je potrebno jako puno znanja i tu svi ostali exyu "tuneri" staju(ima mozda 2-3 iz exyu koji to mogu uraditi) i sva auta idu kod mene.Neki pokusavaju nesto ali opet to zavrsi kod mene.
Ja opet kazem da svako ima svoje trziste ali morate da shvatite da meni ne trebaju musterije koje placaju tuning 50 ili 100 eura,ja necu da imam posla sa takvim ljudima jer to nisu relane cijene i ja se upste ne borim za to trziste.Meni je na pravom mjestu kvalitet,podrska,sigurnost po motor i turbo,zadovljna musterija a cijena je takva kakva mora biti za sve to.