dogovorio sam se za vikend da mi odrade...jesil ti vise cipovo auto pusti komentare?
Ne slažem se sa ovim delom, preterana snaga do 3000 je samo za neupućene. Sem subjektivnog osećaja snage, bespotrebnog proklizavanja i u perspektivi gomile problema nema druge koristi. A u odmeravanju snage na ubrzanjima apsolutno nema nikakve koristi.Sretao sam auta koja imaju skoro full snagu od 1200rpm i koja puse nenormalno i tako vuku do 3500rpm i kad pored takvog nekoga stanete ako primjer uzmem na semaforu tesko da cete biti brzi tih 200m i ako ste jaci 20ks, nakon tih situacija idu komentari "kakav njegov cip, bjezim mu 3 auta sa starta ", a ne zna da u cilindru ima goriva da zaljeva cvijece ili pritisak u crijevima kojim moze gume puhati . Mislim da cete razumjueti o cemu pricam.
imas jako losu pricu ako ti prezentujes firmu koja radi chip tuning, po tvojoj prici ja ti ne bih nikad dovezao auto da mi radis, bez obzira koliko si strucan..
Start sa semafora kao mjerilo dobrog ili loseg chipa, hmm..zanimljivo
na koliko je mapirana ona siva sestrica sto ste je vi radili ?
I jos nesto, @.nOKe : "start sa semafora kao mjerilo loseg ili dobrog remapa". Ja sam bas pokusao reci da to nije mjerilo, i da je to cest razlog zasto neko prokomentarise "kakav taj remap". Mislim da me nisi razumio sta sam htjeo napisati u tom postu.
dogovorio sam se za vikend da mi odrade...
imas jako losu pricu ako ti prezentujes firmu koja radi chip tuning, po tvojoj prici ja ti ne bih nikad dovezao auto da mi radis, bez obzira koliko si strucan..
Start sa semafora kao mjerilo dobrog ili loseg chipa, hmm..zanimljivo
na koliko je mapirana ona siva sestrica sto ste je vi radili ?