Član
Naravno da je tako,mada kad vozis 200 duze vremena i slusas benzinca dosadi ta melodija,sa dizelom se motor skoro i ne cuje na 200,bar kod mene,posto ide ispod 4000 o.Mada ovisi dosta i od auta,nije isto u Mercedesu i yugi 
PECAT na ovoPa dere se neki krs sto ide na 5000 obrtaja 200 km/h .Uostalom ne bi da se raspravljam sa covjek kome je tdi 74 kw raketa haha...
Molit ću fino lijepo da se Yugo ne vrijeđaNaravno da je tako,mada kad vozis 200 duze vremena i slusas benzinca dosadi ta melodija,sa dizelom se motor skoro i ne cuje na 200,bar kod mene,posto ide ispod 4000 o.Mada ovisi dosta i od auta,nije isto u Mercedesu i yugi![]()
No hard feelings bajo moj hahahMolit ću fino lijepo da se Yugo ne vrijeđa. Hvaala
![]()
Gazda mi vozi BMW 520d GT, opet ima specificno dizelsko cekicanje...boga mi ovi novi dizeli se ne cuju nikako. drug kupio golf 7 2.0, kad radi ne znas jel benzin il dizel
Za tvog fijata leti!Pa dere se neki krs sto ide na 5000 obrtaja 200 km/h .Uostalom ne bi da se raspravljam sa covjekom kome je tdi 74 kw raketa haha...