Normalno je za onog ko ne zna. Trebao si ti otić u servis da ti fino našteluju (ako znaju) pa bi vidio da je to što ti nazivaš normalnim ustvari nenormalno
Tebi je 18 godina, sta si ti servisiraoDrug, ja sam svoj plin servisirao svako godisnje i tako 4 godine, sve je u redu bilo i to je ta potrosnja, samo sto mi hocemo umjesto 15 da trosi 5 ali ne moze jbg
Hahhahah al ga upeca mangupski hahahhahaTebi je 18 godina, sta si ti servisirao
sad tek ugledaOvaj forum koristi i moj sin i ja otac koji je presao cetrdeset
to je mjera, sad se vozaj za sicuBio sam kod majstora, namjestio mi je "mape". Sad mi je potrosnja oko 0,5L vise nego na benzinu
Npr. Autoputem 8.1l a na benzinu mi je ta relacija (koju cesto idem) uvijek bila 7,5-7,8
Tj oko 6km na 100kilometara.
sad tek ugleda
i neko ko je presao 40 godina i dalje tvrdi da je normalno da mu auto trosi 2.5l vise plina na 13l? iako svi tvrde da potrosnja ne raste vise od 10%? iako nas tona ima sa iskustvom da se na potrosnji do 10l digne max litar na plinu, ako je dobro ustimano, ne ide ni toliko?
mali, ako si ti, zovi tatu da vidi poruku
I ovo nema smisla.OK neda mi se raspravljati neka ti trosi koliko hoce meni je trosilo toliko koliko sam napisao sve uredno nastimano (plin placen preko 1200) kao sto sam i rekao servisi uredni.
Pozz i sretno
PS. Plin je svakako iza mene i u moje auto vise nece nikada to znam
Sta nema smisla?I ovo nema smisla.
Ali ok, prije 5 godina, to je ok cijena. Terenac sa plinom na 2.5 motor i potrosnja 13l?Raden sekvent plin u terenca motor 2.5 benzin 150 PS prije 5 godina sa atestom i svim preko 1.200KM
Sad zaista nisam u toku koliko si ti platio?