187 Član 14.05.2012 #5.357 OmO je napisao(la): Golf 1 je rat style, nije antituning nikako, a i ovaj zadnji golf mi nije antituning.. Bar ja tako mislim Kliknite za proširenje... kralju kakvi anti tuning raja izgleda ne zna za golfa 4 R32 ccc zalosno, da je meni ovaj branik zadnji pa nek mi se smije citav svijet
OmO je napisao(la): Golf 1 je rat style, nije antituning nikako, a i ovaj zadnji golf mi nije antituning.. Bar ja tako mislim Kliknite za proširenje... kralju kakvi anti tuning raja izgleda ne zna za golfa 4 R32 ccc zalosno, da je meni ovaj branik zadnji pa nek mi se smije citav svijet
zadnja-kocnica Član 18.05.2012 #5.367 bgt 4 sta uradi od auta :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
bikeralex Član 18.05.2012 #5.368 haha kolko moras biti glup da ovo uradis sa auta... samo sjest i plakati kakvih budala ima :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
haha kolko moras biti glup da ovo uradis sa auta... samo sjest i plakati kakvih budala ima :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
enesss Legend 18.05.2012 #5.369 hah nikada se necu moci nacuditi sta sve u ovoj temi ima,.......... :lol::lol::lol: