_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):ALOOOOOO ljudi, citajte malo, nisam ja rekao da je anti, nego sam slike kopirao sa jednog foruma iz komsiluka i medju njima su bile i ove slike, jbt sto ste neurozni:lol::lol:
sub3r je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):ALOOOOOO ljudi, citajte malo, nisam ja rekao da je anti, nego sam slike kopirao sa jednog foruma iz komsiluka i medju njima su bile i ove slike, jbt sto ste neurozni:lol::lol:
e moj druze, davno se na ovom forumu prestalo citati
tibor987 je napisao(la):Bilo je na forum.hr->Automobili-> Seljacine na cesti slika auta da se rasplaces...ali je bilo i dosta domacih bibija koji su u spici tuninga, i niposto ne spadaju u antituning...ljudi n eznaju pa cim takav isti nisu vidili u katalogu trpaju u antituning
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Bilo je na forum.hr->Automobili-> Seljacine na cesti slika auta da se rasplaces...ali je bilo i dosta domacih bibija koji su u spici tuninga, i niposto ne spadaju u antituning...ljudi n eznaju pa cim takav isti nisu vidili u katalogu trpaju u antituning
Upravo sam sa tog foruma i kacio, samo nisam htjeo postavljat link...
SeEn_BoSs je napisao(la):
phantom je napisao(la):Bolje da je kupio astru i ubacivo dijelove od mercedesa :lol: