gdje mogu naći male zupčanike kao za biciklo veličine oko 5cm u prečniku možda malo veće, sam zupčanik bez nekog mehanizma i sl...polovno novo treba mi više komada...
Ili uzmi one zadnje "zvijezde" tj sklop koji bude na zadnjoj felgi pa rastavi i proberi sebi,nisu ni skupe u nas su nekih 7 km na pijaci tako da ako ti treba vise istih nebi bilo skupo.
Buvlja(Hametova pijaca), mada je na pijaci većinom kompletno, ali ti se ne isplati kupovati pa rastavljati, ili kod mejdana ako se ne varam ima neki servis, pa pogledaj. A taj servis sto je zlajaaa predlozio zaobidji u sirokom luku
uslov da je jeftino 3-5km po zupčaniku.... nisam znao da ima kod mejdana neki servis, a servis vilušić to je ono poslije petrolove pumpe na ulazu, al valja zaobić ? što
uslov da je jeftino 3-5km po zupčaniku.... nisam znao da ima kod mejdana neki servis, a servis vilušić to je ono poslije petrolove pumpe na ulazu, al valja zaobić ? što
Zaobiđi ga ako ćeš kupovati felge npr. Ja sam uzeo pedale za BMX prodao mi za 14KM, ja kroz 2 sedmice nađem iste za 7KM... A slobodno možeš otići i pogledati zupčanik, on ili valja ili ne valja. Neka nije pukao ili iskrivljen i dobar je. A za ostale stvari zaobiđi
imas u solini isto majstora za bicikla i prodaja naravno kad ides u solinu na liejvoj strani dode onaj volan pa slejdeci ''sokak'' nemozs fulat uvjek ima bajkova ispred..ili pitaj nekoga ako ne potrefis