HONEY Početnik 03.11.2010 #61 dellas je napisao(la): HONEY je napisao(la): jeli mi se cini ili sam ga osjetio sada u Mostaru Kliknite za proširenje... Danas su bili blazi zemljotresi u Hrvatskoj i Turskoj. Kliknite za proširenje... znaci trese na sve strane
dellas je napisao(la): HONEY je napisao(la): jeli mi se cini ili sam ga osjetio sada u Mostaru Kliknite za proširenje... Danas su bili blazi zemljotresi u Hrvatskoj i Turskoj. Kliknite za proširenje... znaci trese na sve strane
dellas Član 03.11.2010 #62 HONEY je napisao(la): dellas je napisao(la): HONEY je napisao(la): jeli mi se cini ili sam ga osjetio sada u Mostaru Kliknite za proširenje... Danas su bili blazi zemljotresi u Hrvatskoj i Turskoj. Kliknite za proširenje... znaci trese na sve strane Kliknite za proširenje... Izgleda brate da nam ne gine smak sveta 2012.....
HONEY je napisao(la): dellas je napisao(la): HONEY je napisao(la): jeli mi se cini ili sam ga osjetio sada u Mostaru Kliknite za proširenje... Danas su bili blazi zemljotresi u Hrvatskoj i Turskoj. Kliknite za proširenje... znaci trese na sve strane Kliknite za proširenje... Izgleda brate da nam ne gine smak sveta 2012.....
cera_1.3_12V Početnik 04.11.2010 #63 u sanskom mostu ... ja nist nisam osjetio .. jbg ... ovdje u USK nist za sad