djogi86 je napisao(la):Zao mi ljudi koji su poginuli, kuce se poprave.... ,mogu misliti kako je bilo, onaj prosli kad je bio u Sarajevu, presro sam se od straha...
Tako biva kad ne cuvamo planetu.Ne mozemo nista bolje ni ocekivati.
jaba78 je napisao(la):djogi86 je napisao(la):Zao mi ljudi koji su poginuli, kuce se poprave.... ,mogu misliti kako je bilo, onaj prosli kad je bio u Sarajevu, presro sam se od straha...
Tako biva kad ne cuvamo planetu.Ne mozemo nista bolje ni ocekivati.
Pojasni malo kako mislis da ne cuvamo planetu?:icon_question:
Limpi je napisao(la):pa zato ameri najvise zagadjuju, njima je Yellowstone u dvoristu, a on ako pukne, bit ce svega...
Death_beat je napisao(la):pjan sam bio, ionako sam se ljuljao cijelu noc
zemljotres nema veze sa ispusnim plinovima haha
DLS je napisao(la):ja idem cesto u ribu ..znaci ribar sam .. da vi imate pojma ..kaoko se u zadnjih 10 godina promjenila BIH?? nase rijeke su pune smeca,skoljki auta,sporeta , svega i svacega,,kad poslije jacih kisa pogledate nase rijeke..pa to je puno smeca kesa po onim granama to je uzas...ribe je sve manje i manje... vidjecete jednog dana kad nebudete imali pitke vode ..pa cete se kajat sto bacate smece u rijeke i zagadjujete okolinu kako god stignete ..
Hidraulic je napisao(la):Joj kad se sjetim kad je kod nas u maju bilo za jedno vece oko 8 zemljotresa
DLS je napisao(la):Death_beat je napisao(la):pjan sam bio, ionako sam se ljuljao cijelu noc
zemljotres nema veze sa ispusnim plinovima haha
znam da nema .. al covjek je pitao kako mi to necuvam planetu?? de malo citaj kruhati!
sub3r je napisao(la):globalno zagrijavanje i borba protiv toga ti je najlukaviji nacin uzimanja para od glupih ljudi....