Zar se recesija toliko osjesti ili je u pitanju nesto drugo?

Zar se recesija toliko osjesti ili je u pitanju nesto drugo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Administrator
ok je to... sprdnju i zajebanciju na tudji racun treba sankcionisati...
ali meni nije ok u vezi novih clanova koji su tek dosli i otvori temu u koju ne zna postaviti svoje slike da se odmah brise tema... treba mu pustiti... reci imas rok lupam 12 sati da napravis sve kako treba inace tema se brise, a ne cim neko od admina vidi da nema slika odma mu brise temu umjesto da ga pusti malo dok se ne snadje na forumu, a tim brisanjem ga mozda tjeras sa foruma umjesto da mu das nekog "elana" gdje ce mu biti drago sto je dosao na forum i reci ima ovdje dobrih ljudi i bit cu aktivan... ne mora znaciti da novi clan koji dodje nema neki extra projekat... mozda bas ima i mozda nas sve obraduje jednim projektom ;)

Član
ako je tako.. onda uvedite odredjenu granicu koliko se para mora sruciti u auto da bi bilo vrijedno predstavljanja...

u garaze bi trebalo da se moze sta god hoce postati, neko opere auto nek stavi sliku ako hoce... ispolira farove, nek napise... nek se ponasa kao u svojoj garazi.. al vec u dijelu za projekte dopustiti samo malo ozbiljnije stvari... koje bi bile vrijedne da se "izloze" negdje... i naravno svakodnevno nadzirati komentare vezane za projekte... svaki spam ili omalovazavanje ukloniti i to je to....

P.S. ja sam ukinuo svoju garazu zbog ovog razloga.. ne zelim update-ovati garazu glupostima jer trenutno ne ulazem nista u auto... i do proljeca necu ni marke uloziti( ne daj boze kvara).. ali ako neko hoce, nek updatuje kako on hoce.. njegova je garaza ;)

Član
Ima svega, prije svega fakat se nema para kao do prije mozda godinu ipo, bar ja:D

Drugo, ima dosta djece na forumu koja svojim tupim postovima tjeraju ljude da ne pishu vishe.

Trece, na ***** mi idu tipovi koji eto osvjeze topic projekta samo da ih neko ne zaboravi. Ima tu jedan golf na forumu i njegov vlasnik cini mi se kad obrise prasinu sa konzole pravi update.

Sve u svemu, forum nije kao nekad, vidite tu nas je i dalje dnevno skoro 500 al od tih 500 u 24h budu 3 kvalitetna posta.

Početnik
ma citava scena strmoglavo pada prema dole, interes pada, love nema, mlade generacije furaju german style a jos nemaju ni auto vec se poveli za modom itd :cool:

gdje se nece onda odrazit i na forum

katastrofa. totalno sam pesimistican po pitanju SR-a i auta

Član
sub3r je napisao(la):
ako je tako.. onda uvedite odredjenu granicu koliko se para mora sruciti u auto da bi bilo vrijedno predstavljanja...

u garaze bi trebalo da se moze sta god hoce postati, neko opere auto nek stavi sliku ako hoce... ispolira farove, nek napise... nek se ponasa kao u svojoj garazi.. al vec u dijelu za projekte dopustiti samo malo ozbiljnije stvari... koje bi bile vrijedne da se "izloze" negdje... i naravno svakodnevno nadzirati komentare vezane za projekte... svaki spam ili omalovazavanje ukloniti i to je to....

P.S. ja sam ukinuo svoju garazu zbog ovog razloga.. ne zelim update-ovati garazu glupostima jer trenutno ne ulazem nista u auto... i do proljeca necu ni marke uloziti( ne daj boze kvara).. ali ako neko hoce, nek updatuje kako on hoce.. njegova je garaza ;)

Slažem se u potpunosti!:cool:

Gasite i moju garažu, nema se para za projekte i ulaganja neka velika.

Administrator
odlican, i ne treba se nista puno ni raditi na ovakvom autu
mozda m optic jednog dana
rece igy u ovoj temi http://www.bhtuning.com/bmw-e36-t-47815.html a na pocetku 3. str je napisao nesto drugo => sasvim suprotno...

IGY

Član
pioneer_09 je napisao(la):
rece igy u ovoj temi http://www.bhtuning.com/bmw-e36-t-47815.html a na pocetku 3. str je napisao nesto drugo => sasvim suprotno...

sta hoces da kazes sa ovim jel????

IGY je napisao(la):

sta hoces da kazes sa ovim jel????

Vjerovatno je htio reci da ima i bespotrebnih komentara na projektima/garazama i od strane moderatora, a isti bi trebali vrsiti sankcije radi toga ;)

Svi ste vi spammeri :D

Član
Pa čovjek predstavlja auto, normalo je da se komentira. Još ako uživo poznaš tog čovjeka ili poznaš auto.

Koji je vama?

IGY

Član
E moj Zela sad tek vidis kako je
pa ljudi procitajte nesto 2x prije nego iznosite gluposti
kao prvo Zela je vec dao odgovor, momak je auto predstavio u garazi, i sta bacio sam koment drugu kojeg poznajem, vise savjet ne bitno
nije otvorio temu u proektima i stavio fotke stock auta i rekao da je to to i da nece nista vise dirati
uozbiljite se malo ;)

Član
Jooj sjecam se Repinog projekta koliko su ga ljudi zezali i spamovali da bi covjek na kraju odustao od izvjestavanja :icon_mad:

Sto se tice SR i tuning scene ja sam optimistican i vjerujem da bi od sljedece godine trend isao prema stanju kako je bilo prije recesije.

Ja licno planiram na ljeto kupit sebi Suzuki Samurai i uradit mali projekt ali kao sto sam rekao to je plan pa vidit cemo kako to sve ispadne.:smajli07: :D

Administrator
ja sam tim htio reci upravo ono sto je technoGeek rekao... gore navodite kako kad neko opere auto updatea garazu i kako se teme zatrpavaju komentarima tipa super je, ne fali mu nista, extra i sl., a svi to radiMO jer u garazi cemo pisati sta hocemo i postavljati slike auta makar opranog, a niko nije lud da u projektima otvori temu i da postavi auto i kaze nista se nece vise raditi na njemu...

IGY

Član
pa halo ba, decko je tek kupio auto i predstavio ga u garazi
ti izgleda ne mozes da razdvojis sta je proekat od garaze na forumu izgleda

Član
ja sam tim htio reci upravo ono sto je technoGeek rekao... gore navodite kako kad neko opere auto updatea garazu i kako se teme zatrpavaju komentarima tipa super je, ne fali mu nista, extra i sl., a svi to radiMO jer u garazi cemo pisati sta hocemo i postavljati slike auta makar opranog, a niko nije lud da u projektima otvori temu i da postavi auto i kaze nista se nece vise raditi na njemu...

Ti se praviš glup ili?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.