Član
Dzeniii je napisao(la):ismijavanje,ismijavanje je najveci problem ovdje,,,evo uzet cu za primjer clana s ovog foruma ANES_GOLF iz konjica je momak,,ima bijelog keca i crvenog,,,,prije par dana sam licno upoznao tog momka, UZIVO sam vidio golfa, i auto je vrlo dobro odradjeno,momak radio po svom ukusu,branici fino uklopljeni itd itd...da ne nabrajam sad............Dok su na forumu pisali da auto ni na sta ne lici , da je sramota vozat takvo nesto :icon_mad: i naravno sta drugo ocekivat nego da vlasnik auta vise ne dijeli informacije o autu s nama..zakljucao garazu i ĆAO ..... ako se ovako nastavi forum ce postat k'o facebook i dernek :icon_mad:
nemoj pisati gluposti Bgt, ok je uvijek ima HEJTERA ali brate ja bi se zapitao kad bi mi 100 ljudi ili pak 10 njih koji imaju dobro slozena auta po stajlingu reklo da ne valja onda fkt ja sam lud!
kad si vec kod anesa znas i sam znas kakvi su potezi bili i jos dosta ostalis clanova naravno uvijek ima zavidnih i vakih i nakih ali prilagoditi se ima nas vecina koji oce pomoci